Image Map

30 apr. 2011

Valborg


Idag är det valborgsmässoafton och det var egentligen tänkt att vi skulle åkt upp till Bredasjön för att titta på majbrasa och fyrverkier. Men eftersom det är eldningsförbud i hela länet så blev det ingen brasa där och med vad som hände igår så kändes det inte så aktuellt ändå. Istället kom pappa med familj upp till oss och grillade på eftermiddagen. Var ett par trevliga timmar tillsammans. 
William fick dessutom en försenad påskpresent, en traktor med släp att ha i sandlådan, en badbåt till sin plaskdamm, badbollar och en sån här fin racerbil:Vi tackar så mycket för dessa fina presenter=) Tack, tack.  

Av någon anledning har William sällan visat sig från sin "braiga" sida när han träffat sin morfar, ofta varit så där lite lagom grinig. Men idag fick de se honom så som han brukar vara, gó och glad. Morfar fick sig tom en liten kelstund innan det var sängdags för killen. Kelstund tillhör inte vanligheterna så den ska han vara nöjd över att ha lyckas stjäla till sig.

Har mensvärk som inte är av denna värld just nu och har haft sedan igår. Vanligtvis ska tydligen den bli bättre efter man har fött barn men jag tillhör uppenbarligen inte den vanliga skalan... Visst är det kul att få känna sig speciell men inte just i detta avseendet, där hade jag gärna varit "som vem som helst". Inte ens godis får mig att må bättre, då är det kris på riktigt! 

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)