Image Map

16 apr. 2011

Hastighetskontroll


Tror det är dags att sätta upp hastighetsskyltar och hastighetskamera i huset nu för jäklar vad det går undan!!
I torsdags var det fortfarande ålning/hasning som var metoden för att ta sig framåt, igår blev det fler och fler "vanliga" krypsteg och idag är det full fart framåt. Låter för härligt, det är fortfarande ganska statiska rörelser så det låter dam-dam-dam-dam så fort han rör sig=) Utforskat hela huset nu på kvällen, vi har krypit runt-runt hallen/köket/vardagsrummet, kul med ett rundgående hus;)

Ätit har han också gjort idag, fick dock backa ett par månader i utvecklingen och gå tillbaka till ren purémat, då gick det ner i ett nafs så jag vet i katten om det inte är tänder iallafall. Att det gör ont med bitar som man måste tugga. Känns dock bättre när man kan ge honom något annat än bara gröt och välling. Får helt enkelt köra med 5-6 månaders mat ett tag framöver varvat med gröt och välling. Jag är som sagt bara glad att maten går ner och hoppas på att det inte var en engångsföretelse.

Efter en liten brottningsmatch (vända bebis på rätt håll, inte krypställning i sängen, cirka 45 gånger på 10 minuter) så sover killen gott sen en halvtimme tillbaka. Tomas och jag ska krypa upp i soffan och mysa framför en film lördagen till ära. Tror det blir The king speech. 

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)