Image Map

5 apr. 2011

Blir det någon värme idag?


Jag undrar om det blir någon värme ute idag så det går att fortsätta jobbet i trädgården? För min egna del är det ingen fara, jag jobbar mig varm men jag tänker på killen som måste vara med mig ute. Blir kallt för honom att sitta i vagnen och bara titta... 
Var ute i 6 timmar igår igen, med pauser för matintag. Börjar se ett slut i allt slit nu, härlig känsla=) Alla grenar är flisade, tomten räffsad, de stockarna som blev kvar är körda till tippen och större delen av plattsättningen är rensad från mossa.

Jag måtte varit dummare än tåget förr om åren!! Första året vi bodde här satt jag och rensade skarvarna med en skruvmejsel?! Behöver jag säga att det tog tid? Tror det tog runt 2 hela dagar att få det färdigt. I år köpte vi oss ett redskap som är gjort för just detta ändamål och oj så mycket fortare det gick! Större delen av plattsättningen fixade jag på 2-3 timmar igår, vilken skillnad! Nu är det inte mycket kvar. 
Tanken för dagen var att ta det sista där och sen rensa odlingslådorna, se om jordgubbarna överlevde vintern och kan ta sig i år igen. Men vi väntar som sagt in lite värme ute, får se om den kommer eller inte. 

Så nu blir det lite lek inne i värmen istället, tror killen uppskattar det. Han har förvisso verkat ha ganska roligt utomhus dessa 2 dagarna, framförallt igår när han fick sitta på en filt på gräsmattan tillsammans med lite leksaker. Han såg så nöjd ut=)

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)