Image Map

20 sep. 2011

Typisk dag hemma


Klockan sex tyckte William att det var lämpligt att börja spela på sin speldosa och sjunga med, hans föräldrar höll inte riktigt med;)
Halv nio hade han redan oredat hela huset och fick hamna i säng för att sova en stund till. (Han tycker inte heller det är OK att vakna så tidigt, egentligen)
Lunch intaget vid elva och sedan var det dags att åka in till stan en snabbis men innan dess hann han med att utforska steron lite. AV - PÅ - AV - PÅ

  

  
Efter stan blev det öppna förskolan ett par timmar tillsammans med alla små bebisar, var bara babycafeét öppet idag. Men lika kul hade han för det och lekte sig trött, precis som det var tänkt.

Dags för middag i form av potatis, sås, köttfärsbiff och sallad. Det var tydligen gott för det slank ner om än lite aggressivt kanske;)


 

Med tanke på hans förfinade bordsskick så fick det bli lite städning efter middagen tillsammans med världens bästa hjälpreda!

  

Tror han har blivit lite skadad av mitt nitiska städande då han började gråta när vi dammsugat klart och hängde tillbaka den på sin plats;)

Halv åtta var det dags för sängen utan några som helst protester och kvällen börjar för hans föräldrar. Tomas spelar poker och jag fixar naglar, var det någon som viskade kvalitetstid?;)

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)