Image Map

9 feb. 2014

NailArt Sunday

Ibland är en sugen på något enkelt men snyggt. Allt behöver inte vara så fantastiskt och välarbetat alla gånger för att ge effekt. 

Och vad kan vara enklare än att piffa upp en redan snygg manikyr med lite spridda svarta prickar?Hur har ni det denna söndag? Enkelt och snyggt eller välarbetat och snyggt?

/Lela
23 kommentarer:

 1. Jag håller helt med! Detta blev jättefint, och är perfekt om man vill ha nailart men inte överskugga lacket man bär. Själv har jag fastnat i försök att överträffa mig själv men ibland känns det som fel väg att gå, särskilt när man sitter uppe till 2 på natten ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, det låter som att du genast borde ta dig ur den karusellen. Det lät inget vidare för hälsan alls... Samtidigt som jag är glad över att du anstränger dig så, dina kreationer är fantastiska!

   Radera
 2. Mycket tjusigt! Som en exotisk groda!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår hur du tänker, såg inte det alls dock när jag gjorde den.

   Radera
 3. Svarta prickar funkar alltid! Mycket snyggt. Jag kör också prickar idag :)

  SvaraRadera
 4. Sparsmakat och snyggt - less is more som ett visst klädmärke myntade en gång i tiden. Jag visar en enkel tejpad variant idag.

  SvaraRadera
 5. Jag älskar prickar så det här går hem hos mig :) Jag är också med idag.

  SvaraRadera
 6. Ditt lack är snyggt i sig själv så det förtjänar att inte täckas över för mycket. Jag har indiska smycken som tema idag så det blev mycket bling för min del:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Din indiska är helt gudomlig! Och håller med dig, ibland ska man inte överanalysera sina ansträngningar.

   Radera
 7. Jag hade gärna sett det där snygga prickmönstret och färgkombin på alla naglar :) Jag hoppas att andra tycker att jag kör välarbetat och snyggt idag. Jag blev iaf nöjd - och det är inte ofta ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en sen kväll och jag behövde sova. Därför blev det bara tumme och pekfinger som fick lite extra touch;)

   Radera
 8. Snyggt!! Gillar det enkla :) tänker hänga på med lite vårlängtan idag...ska bara fota osv.....

  SvaraRadera
 9. Medhåll! Det behöver inte vara jätteavancerat för att vara snyggt. Din manikyr är ett bra exempel på det! Mitt bidrag den här veckan är inte så avancerat det heller, bara lite dekaler på ett väldigt fint lack.

  SvaraRadera
 10. Tycker att det blev väldigt effektfullt och snyggt! Jag håller mig också till det enkla i dag med en hologradient utan holo. Tyvärr kan jag inte lägga till min länk på InLinkz idag för F-Secure släpper inte in mig. Efter de senaste uppdateringen blockar programmet minst hälften av alla bloggar jag läser plus tydligen InLinkz också. Om du har tid/lust får du gärna hjälpa mig att lägga till länken idag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hologradient utan holo, onekligen intressant;) Klart att jag är snäll och hjälper dig med länkningen:)

   Radera
 11. Väldigt snyggt och effektfullt!

  SvaraRadera
 12. Snygg med och utan dotts. Vad jämna och fina dina blir. Jag är inte med idag, förmår inte ta väck mina gröna dotts fr i Onsdags.

  SvaraRadera
 13. Vilken ursnygg nailart du visar här! Jag gillar enkelt, bland annat för att jag inte fixar så avancerade saker själv :) Din prickvariant ska jag nog våga mig på någon gång, dock!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här klarar de allra flesta, bara ge dig på det:)

   Radera
 14. Supersnyggt! Ibland är det enkla faktiskt mer tilltalande än det avancerade. :D

  SvaraRadera
 15. Prickar gör faktiskt väldigt mycket, jätte snyggt

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)