Image Map

7 feb. 2014

A-England - Encore Margot

Såg fantastiska bilder på Encore Margot hos Ina på My Nail Polish Online för ett tag sedan. Alla bilder hon visar är mer eller mindre fantastiska men Encore Margot var något alldeles speciellt. 


Bestämde mig för att jag var tvungen att köpa den själv, på studs mer eller mindre. Men den ser inte alls lika fantastisk ut på mig, hur bär hon sig åt tänker jag då?! Sanningen är förmodligen den att hon är så j*kla bra helt enkelt. Orättvist, jag vill också. Det är i alla fall silverblått holografiskt lack från A-England. Lite tunnare formula än vad jag sedan tidigare är van vid från A-Englands holografiska men inga problem att lacka med. Tre lager och ett tunt lager topplack, mest för att skydda manikyren. Torkar fort gör det utan hjälp. 
Och de så karaktäristiska subtila regnbågarna gör att det lämpar sig bra för Skimmerskuggans holofredag. Inköpsställe: eBay.com
Kollektion: Ballerina collection 2013

/Lela

15 kommentarer:

 1. Mjaa, den föll mig inte riktigt i smaken. För grå tror jag.

  SvaraRadera
 2. Fint, men för grått och färglöst för min smak. Lite som Göteborgsvädret just nu, fast med regnbågar... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grått väder med regnbågar lätt ju ändå lite spännande tyckte jag;)

   Radera
 3. Mja, lite för mesig i min smak. Men ja, My nail polish online är ju för grym, allt ser ju underbart ut för sjutton! :D

  SvaraRadera
 4. Jag tycker den är lite småtrist faktiskt. Helt ok, men inget speciellt.
  Apropå det där med att få lack att se fantastiska ut på bilder så måste jag säga att jag tycker det är rätt skönt med "normalbra" bilder. Det ger en lite mer realistisk bild av hur lacket faktiskt ser ut på naglarna. De där som tar bilder där varenda liten skimmermolekyl poppar till liv har en tendens att få mig att köpa lack som jag sedan blir lite besviken på när jag får hem.
  Med det sagt så måste jag också protestera, du tar ju jättefina bilder! Lacken ser ut som de faktiskt gör i verkligheten på dina bilder, och det är bra! (Och inte alltid lätt att få till!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår hur du menar. Det finns två aspekter där, den ena att man vill ha swatch-vänliga bilder som är så nära verkligheten som möjligt. Sedan finns det de bilderna som är mer konstnärliga och så jäkla läckra att titta på. Men som marknadsundersökning är de inte så kul kanske.

   Tack så mycket, det var kul att höra:) Jag har jobbat mycket med mina bilder, framförallt det senaste halvåret, för att få de så bra som möjligt utan att redigera dem. Varken vill, orkar eller kan redigera;)

   Radera
 5. Jag kan bara hålla med om det Nageldraken skriver om normalbilder. Har själv gått bet på några lack som sett spektakulära ut på bilder men visat sig vara ganska ordinära i vanligt ljus, man bor ju inte under en LEDlampa ;) tycker dina bilder är verklighetstrogna. Tack för en bra blogg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha jo hemma hos mig gör man faktiskt det, bor under LEDlampor alltså;) Sambon jobbar med att utveckla just LED-belysning, främst lysrör, så de allra flesta ljuskällorna hos oss är just LED. Men nej, gemene man bor inte under LED-belysning. Än, kommer nog i framtiden skulle jag tro.

   Tack så mycket! Alltid kul att höra att man gör något bra:)

   Radera
 6. Åh, det är så spännande att se lack från olika personer, olika swatcher! Subtila saker som hudton och nagelform gör så himla mycket. Foto naturligtvis, men med lite vana ser man ju om vitbalanser och färg verkar vara rimlig,

  Och sen ska man bedöma vad som skulle passa en själv, och vad man själv gillar!

  Jag är inte så förtjust i silvriga lack, jag antar att jag helt enkelt inte passar i dem. Men jag tycker dina bilder är väldigt bra även om lacket inte tilltalar mig. Precis som det ska vara, s a s. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det, jag tittar mycket på hur bakgrunderna ser ut. Eller rättare sagt, ibland upptäcker jag att jag är mer nyfiken på vad det är syns i bakgrunden än lacket som egentligen borde vara i centrum.
   Är inte så teknisk fotoskicklig så jag kan avgöra kvalite på andras bilder så djupgående men jag har en klar bild på hur jag vill att min egna bilder ska se ut.

   Tack så mycket! Blir så glad av alla fina kommentarer men det var aldrig mitt syfte att fiska efter det. Jag var bara genuint avundsjuk på hur snyggt hon hade fått Encore Margot att se ut på sina bilder.

   Radera
 7. Silver är ju inte min färg, men superfint på dej ju, och vilka klor du fått. Tycker som dom övriga att dina bilder är jättebra, önskar mina vore hälften så bra, då skulle jag vara nöjd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja de har klarat sig väldigt bra i vinter, får tacka det milda vädret för det. Och det faktum att jag för började olja naglarna i höstas, något jag aldrig tidigare brytt mig om. Ska bli spännande att se hur långa de kan växa sig i sommar och samtidigt hålla sig starka:)

   Radera
 8. Ibland är även "mesigare" hololack vackra att se på :)

  SvaraRadera
 9. Lite för mesig regnbågseffekt för min smak. Eller ja, jag kan absolut gilla lack med diskreta regnbågar men jag är inget storfan av silverlack så då känns det som att det behövs lite mer regnbågar för att väga upp för det...

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)