Image Map

21 feb. 2014

China Glaze - BFF

Trodde att jag redan hade postat bilder på BFF, de låg i sin China Glaze mapp vilket bör vara ett tecken på de sett dagens ljus. 
Men så hittade jag ett tomt inlägg i arkivet. Det är nämligen så jag för mina minnesanteckningar. Efter jag lackat och fotat plockar jag fram ett nytt inlägg, döper det och skriver ner några stödord om lackningen. Ett för mig väldigt praktiskt sätt för mig att hålla reda på vad som publicerat eller inte. Oftast kanske ska tillägga. BFF, best friends forever. Namnet påminner mycket om tonårstiden samtidigt som tanken på att vara vänner för evigt är kittlande och fantastisk. 
Kändes som ett passande lack då jag tidigare i veckan hade ett efterlängtat besök av en av mina bästa vänner från högstadie-/gymnsaietiden. Så kul att träffas igen, tyvärr dröjer det alldeles för långt mellan gångerna. 
Nu är jag inte så påläst om BFF men om jag inte missminner mig så finns det två varianter av detta. Ett som drar mer åt brunt (som jag tror beräknas som "äkta") och ett som dra mer åt rosa, som detta. 
Två ensamma lager på bilderna, varken bas- eller topplack. Regnbågarna håller samma fina kvalité som övriga OMG-kollektionen.
Kollektion: OMG collection

/Lela

12 kommentarer:

 1. Vet inte varför eg men detta känns sådär för mig......antar att en annan dag än just idag gillar jag det!

  SvaraRadera
 2. Va mysigt att träffa en gammal klasskompis! Jag var faktiskt på klassträff i somras med min gamla högstadieklass, det var otroligt kul att träffa alla igen. BFF är jättevackert, det väcker verkligen habegär!

  SvaraRadera
 3. Det är ju fint och det är ju OMG..men jag blir inte till mig av "åtrå". Kul att träffa vänner från förr och se att man faktiskt fortfarande kan prata. Kan ju annars vara som så att man glidit för långt ifrån varandra att man inte längre har något att prata om mer än hur det var förr.

  SvaraRadera
 4. Nämen oj, vad fint! Det här gillar jag :)

  SvaraRadera
 5. Regnbågarna är väldigt vackra men basfärgen är inget för mig. Kul med kompisträff!

  SvaraRadera
 6. Jättefina regnbågar, men basfärgen är lite svagt tantrosa, i alla fall i mina rosaallergiska ögon. :-)

  SvaraRadera
 7. Nej tvärtom, den rätta varianten av BFF är mer kallrosa, denna ser ut som den mer bruntonade! Jag har den "rätta" rosa, men skulle faktiskt vilja ha detta också så att jag har ALLA varianter av OMG-lacken ;)

  SvaraRadera
 8. Underbara bilder på galet vackert lack! Jag skulle mer än gärna lägga vantarna på detta!

  SvaraRadera
 9. Oväntat nog så gillar jag ju det här lacket varenda gång jag ser det på någon annan. Tycker det klär dig sjukt bra dessutom.

  SvaraRadera
 10. Jag tycker det är fint. Men visst, det finns ju vackrare OMG...

  SvaraRadera
 11. Lyllos dig som har detta i din ägo, tycker det är supefint!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)