Image Map

28 feb. 2014

Top Shop - Wistful

Thank good it's friday! Sjukt trött hela denna veckan, resultat av att jag verkar vara oförmögen att komma i säng när jag borde. Skyller allt på samhällskritiska böcker som håller mig vaken på tok för länge. 

Piggar upp mig själv och förhoppningsvis er andra också genom att delta på Skimmerskuggans holofredag. Mitt bidrag är som rubriken avslöjar, Wistful från Top Shop. 


Blekt gamelrosa med ganska kraftiga regnbågar. Inte helt smärtfritt att få på plats. Lider en släng av holosjuka och kräver lite försiktighet. Efter tre lager så sitter det på plats och kala fläckar är täckta. Bilderna är inte helt klockrena, de är tagna i anslutning till att jag fick en extern blixt och därmed byte fotoplats. Alla kamerainställningar och ljusförutsättningar var inte helt på plats här. Är det inte i dagsläget heller men jag har kommit en bit på vägen. 
Har under tiden läst på en del om hur kameran fungerar, framförallt det här med vikten av rätt inställd vitbalans. Och externa ljuskällor.  
Skulle det finnas intresse för ett mer faktabaserat inlägg? Visa på lite enkla skillnader? Hojta i kommentarerna i så fall. Inköpsställe: Top Shop i London
Kollektion: Holographic nails

/Lela

14 kommentarer:

 1. Faktainlägg mottages tacksamt! Tycker det här ser riktigt fint ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då ska jag försöka jobba på att få ihop lite sådana inlägg. Är inte expert på långa vägar men kanske har något tips att dela med mig.

   Radera
 2. Kameratips mottages gärna! Gillar ditt lack, synd på holosjukan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska börja jobba på det så får ni se om det är några nya tips eller inte;)

   Radera
 3. Snyggt!!
  Självklart vill jag lära mig mer om fotografering!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas att jag har ett eller annat tips att dela med mig av som ni inte redan kan och vet.

   Radera
 4. Alla färger är vackra så fort det är holo!

  SvaraRadera
 5. Fint! Jag visste inte att Top Shop gjorde hololack...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, i alla fall två stycken har de gjort. Ett rosa och ett blått.

   Radera
 6. Håller med Sminkan, allt blir snyggt med holo! :D

  SvaraRadera
 7. Det var snyggt! Ja, böcker, sjalv har jag slutat klockan 01.15 varje kväll förra veckan, sen skulle jag varva ner innan jag släckte lampan, med Arne Dahls En midsommarnattsdröm, är mitt i boken, hur spännande som helst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag läser bara verklighetsskildringar just nu. Det farliga Sverige - Dick Sundevall var det förra veckan och nu är det Mannen som slutade ljuga - Dan Josefsson. Handlar om Sture Bergvall/Tomas Quick och hans tid på Säter. Mycket intressant och extremt upprörande stundvis.

   Radera
 8. Ja, TGIF! Fina regnbågar i detta :)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)