Image Map

11 feb. 2014

Layla - Metal Plum

Lagom till OPI släpper lack med spegeleffekt kom jag på att jag faktiskt hade ett liggandes. Inte OPI då utan Layla.  Metal Plum har stått oanvänt länge, mest för att jag haft en stor rädsla för att det skulle vara en ren mardröm att applicera. Nu när jag väl tog mod till mig så var det inte så farligt. 
Med lacket kom det en buffringsfil från Layla, buffrade alla naglarna högblanka med den och la lacket direkt på bar nagel. Var en barnlek att lacka med då. 

Ni vet kanske att jag ibland beklagar mig över att mina naglar är väldigt fårade och att jag har gropar på främst ring- och lillfinger? Nu ska ni få se hur illa det faktiskt är. Nämligen så att spegellack utan underlack framhäver varenda liten skråma på ett inte allt för positivt sätt. 


Det ser ut som om mitt pekfinger åkt rätt igenom en köttkvarn och lillfingret följde efter och försökte rädda pekfingret. Eller som en välanvänd tuggleksak åt en rottweiler. Eller som... Äsch, vi kanske kan enas om att de inte är vackra? 
Bara för att förtydliga hur illa det faktiskt är så är naglarna helt nylackade och jag har inte stött emot något på vägen till kameran. Lacket då? Jovars det är inte så tokigt. Lite färglöst kanske. Har tre lager på bilderna, ett mer än vad som behövdes. Tänkte att ett tredje lager kanske skulle kamouflera alla skavanker lite. Jag tänkte fel...Inköpsställe: Harlow & Co
Kollektion: Mirror effects 2012

/Lela

14 kommentarer:

 1. Jag måste säga att jag gillade färgen, tycker det är fräckt! :)

  SvaraRadera
 2. Trots lite skavanker här och där så ser i alla fall jag att det är ett vackert lack. Jag gillar färgen starkt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lacket i sig är det inget fel på, det är mina naglar det är fel på.

   Radera
 3. Skavanker har vi alla, och dessa lack kan va hopplösa på det planet. Jag gillar färgen, tycker den var lite läcker som blek :)

  SvaraRadera
 4. Jag gillar finishen och har detta fast i silver. Otestat såklart ;)
  Det är synd att såna här lack obarmhärtigt visar alla skavanker.
  Å har jag missat nåt eller är det verkligen fritt val denna vecka på NAS?? Som florist under alla hjärtansdag veckan har jag inte många minuter fritid denna vecka… :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det är inte du som missat, det är jag. Tack så mycket!

   Radera
 5. Färgen är fin men att den avslöjar alla skavanker gillar jag inte. Vi som lackar naglarna mycket har ju tyvärr ett antal sådana. ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vissa har mer än andra och jag har så gott om det så jag skulle kunna dela med mig till de mer lyckligt lottade;)

   Radera
 6. Snyggt lack! Det tråkiga med såna lack är ju att allt syns men man reagerar alltid mer på sina egna naglar än andras

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sant, vi är alltid vår egna värsta kritiker.

   Radera
 7. Men vad händer med kromeffekten om man har ett vanligt baslack?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet inte, tror inte det påverkar finishen på lacket alls faktiskt. Men jag får för mig att det skulle bli en mardröm att lacka med så jag vågade inte testa.

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)