Image Map

12 feb. 2014

Pink friday hearts

Gelic och May Contain Traces of Polish har lite temavecka denna veckan. Alla hjärtans dag är på fredag så temat är givetvis hjärtan och kärlek. 

Alla hjärtans dag som bemärkelsedag är jag inte så mycket för, anser att det är tokigt kommersiellt jippo. Fira kärleken borde man göra varje dag och inte enbart den 14:e februari. Sen är det alltid trevligt med en dag på året då man helt ohämmat för trycka i sig innehållet i de hjärtformade chokladaskarna. 

Söndagens NailArt Sundaytema är rött och det får man tolka som man vill. Vill man tolka det till hjärta, smärta och kärlek är det helt okej. Vill man tolka det till något annat som är rött är det helt okej. Ni gör som ni vill med andra ord. 

Även om jag inte är speciellt för det kommersiella i februari så är det alltid trevligt med lite hjärtinspirerande nailarts. Det är ett tacksamt tema att spinna vidare på. Visar upp en nailart som är gjord på mitt vis. 


Pink friday hearts

Min inspiration kommer från googlebildsök, valentine nail art. Originalet hade så fina små nätta hjärtan jämnt fördelade över nageln. Själv gjorde jag misstaget att försöka göra mina hjärtan med en liten dottingtool. Det gick inget vidare, blev mer av svarta plumpar på naglarna. Fick gå efter min svarta nail artpenna från M.A.S.H istället och försöka rita dit hjärtan. Ska se om jag hinner med att tillverka fler hjärtinspirerade nail arts innan veckan är slut. Är inte så aktiv på den fronten som jag många gånger hade önskat. 

/Lela11 kommentarer:

 1. Jättefint, dina hjärtan ser jättefina ut,såg på håll att det var hjärtan och inte något annat så du behöver inte vara missnöjd alls! Och dessutom kul att du är med :D

  SvaraRadera
 2. Snyggt, jag tycker att du har lyckats riktigt bra med dina hjärtan! Svart och rosa är en tuff kombination tycker jag :)

  SvaraRadera
 3. Älskar färgkombinationen och att det blir som en dotticure, fast inte med prickar! Tycker dina hjärtan ser jättefina ut, om de skulle vara identiska allihop hade jag trott de varit stämplade ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var nog den känslan jag hade önskat, att de skulle se stämplade ut;) Letade efter en platta med mönster som jag önskade men hade ingen så det fick bli frihand istället.

   Radera
 4. Gulligt! Jag gillar att hjärtana blev lite oregelbundna, det gav lite liv till manikyren.

  SvaraRadera
 5. Det blev ju riktigt fint! Men vet hur det känns att se några "lätta" saker på google och när man försöker själv så var det inte helt lika lätt att få jämnt.

  SvaraRadera
 6. Åh vad sött :-) Jag är allt för skakig, brukar göra hjärtan och andra mönster med en sådan där liten manick som man kan trycka ut små figurer i papper. Funkar bra med lack också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur gör du då? Kanske är för sent på kvällen men jag fattar inte....

   Radera
 7. Jag tycker det blev sött! Rosa och svar är verkligen snyggt ihop!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)