Image Map

4 feb. 2014

KIKO - 391 Grass Green

Fick hem en beställning från KIKO igår, jippie! För ni har väl inte missat att det nu går att beställa KIKO från deras hemsida? Snabb leverans är det också, beställda i onsdags och fick hem det igår. 

När jag visade upp mina nyköp på min facebook så kom det önskemål om att visa 391 Grass Green så här kommer det. (Ni följer mig väl på facebook? Det är där jag visar upp upp mina nya inköp och andra nagelrelaterade tokigheter.)Grass green, ja det är verkligen gräsligt grönt. Knalligt, grönt som sagt och glossigt. Formulan uppfattar jag som crelly, en hybrid mellan jelly- och krämlack. Målade på tre lager vilket nog är ett lager för mycket egentligen, hade förmodligen räckt med två. 
Mmmm, det är ett läckert lack. Ingen tvekan om det. Om den toppar gårdagens gröna skönhet? Nej det tycker jag nog inte. Å andra sidan ska det mycket till för att toppa The More The Merrier. 
Inköpsställe: kikocosmetics.com

/Lela

18 kommentarer:

 1. Superfint! Undrar om inte jag har denna också :) Av nyfikenhet, hur köper du Kiko, visst skickar inte de till Sverige? Langare?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du får så gärna vara nyfiken, bara bra för då fick jag uppdaterat texten i inlägget;)
   KIKO har nu öppnat upp sin webbshop så de även skickar till Sverige så nu behövs det inga langare längre. Frakten är OK, men i den högre intervallen. Priserna på lacken är däremot väldigt bra.

   Radera
  2. Wow. Det hade jag helt missat! Satt faktiskt i helgen och övertygade pojkvännen som bor i ett KIKO-land att lägga en beställning åt mig :-). Fraktmässigt billigare, men detta är ju klart smidigare, särskilt om man vill smyghandla lite ;)

   Radera
 2. Va, äre sant? Som jag har hållit på med de där KIKO-lacken i och med att de inte har skickat till Sverige. Äntligen, säger jag. Nu har jag bara testat deras sandlack men bir ju genast sugen på att testa andra lack. Det du visar är ju verkligen helt underbart. Det är verkligen grönt. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är sant:) Men jag tror inte att det var speciellt längesedan de öppnade upp sin webbshop för internationella köp. Jag upptäckte det av en ren slump, en lyckosam slump;)

   Radera
 3. åååh måste kika in där!!!

  SvaraRadera
 4. Ooooh måste in och kolla. Den här gröna är ju fantastisk!

  SvaraRadera
 5. Grönt är skönt! Barnsligt skönt i det här fallet! Tror jag har detta med nånstans.

  SvaraRadera
 6. Underbara nyheter att man kan beställa Kiko! Det här var en riktigt gladgrön nyans. :-)

  SvaraRadera
 7. Jättefint! Många har nog också missat att Kiko gått att beställa från Ninja Polish i säket 6-10 månader nu.. men skönt att hemsidan börjat skicka till sverige också, misstänker att det blir billigare än från ninjapolish. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Framför allt sådana som mig som inte beställer några indielack, vi har garanterat missat det;)
   Frakten var inte dyr men inte heller billiga om jag uttrycker mig så. Så där svenskt, lagom.

   Radera
 8. Du visar alltid så mycket läckra färger :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack:) Visar det som jag själv gillar och hoppas att ni läsare också gillar det:)

   Radera
 9. Stört härlig nyans av grön! Klär dina naglar fantastiskt bra!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)