Image Map

15 juli 2010

En snabbis


Imorgon kommer våra markiser hemlevererade=) Tomas fick samtal från DHL idag, bara att hoppas på att Liten inte bestämmer sig för att komma just inatt eller imorn på förmiddagen. 
Jag hoppas på att markiserna kommer att göra STOR skillnad i sovrummen, hoppas hoppas hoppas! Hoppas även på att de inte är alltför knepiga att sätta upp utan att de kan monteras ganska omgående imorn. Är inte till allt för stor hjälp åt Tomas just nu när det gäller att lyfta, skruva och borra;)

Han har slitit som en idiot här hemma i 2 dagar. Klippt häcken runt om och klippt gräset. Låter väl inte så farligt om det inte hade varit för denna värmen, trodde han skulle få värmeslag ett tag igår men han verkar ha klarat sig. Inte mer konstig än vanligt;)
Trädgården är fin-fin nu iaf, visst gräset är inte frodigt grönt men det är det inte hos någon annan heller just nu så det har vi inget dåligt samvete för. 
Jag roade mig med att städa inomhus igår, hann inte riktigt hela huset men nästan. Kändes skönt att kunna/orka bidra med nåt vettigt. Var ett tag sedan jag hade energi över till det. 

Ja just det!! Bärselen kom idag så den har vi varit och hämtat. Den stämde med beskrivningen på nätet så det var ett prisvärt köp. Tomas har redan testat den här hemma, funderade på att stoppa ner Muffins i den för att testa på riktigt. Men hon är inte tillräckligt stor enligt säkerhetsföreskrifterna, hon väger under 3,5 kg;) Får helt enkelt vänta tills Liten bestämmer sig för att komma... 
Imorgon fram till kl 14-15 är vi uppbokade (då har markiserna kommit och förhoppningsvis uppmonterade) men efter det är du välkommen precis när som lill* vän!;) Precis när som!!

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)