Image Map

2 juli 2010

Bärsele eller bärsjal...?


Varit på Babyproffsen idag för att titta närmare på bärselar, det finns ju lite att välja på. Fasen värre än att köpa bil...
Kan nog inte påstå att vi blev mycket klokare, snarare mer förvirrade när vi gick därifrån.
Hade inte tänkt så mycket på bärsjal innan vi åkte dit men nu kan vi helt plötsligt inte bestämma oss för vilken typ vi ska välja. När man väl sen kommit så långt som att bestämma sig för det så finns det ett flertal olika varianter av varje att välja på.... Gahhh!!
Men Tomas var söt när han stod  där med en limegrön bärsjal knuten runt sig=) Bara Liten som saknades!

Med tanke på att de kostar en del så känns det som att man inte bara köper för att testa utan man vill gärna veta att man trivs med den man väljer. Bärselarna ligger mellan 900-1500 kr och bärsjalarna runt 700-800 kronor. 
Vi får se vad det blir, för något av det blir det med största sannolikhet. 

Efter det besöket blev det JYSK för att titta på solvagnar, att betydligt lättare val även om pengarna handlar om ungefär det samma;) 
Så nu pryds uteplatsen av två stycken svarta solvagnar i polyrattan. Det ser riktigt skönt och inbjudande ut, om det är fint väder imorn så vet i katten om jag inte ska inviga iallafall en av dem;)

   

På eftermiddagen satt jag och klurade på det här med föräldradagar, ska börja ta ut det from måndag så det var dags att anmäla det. 
Tycker det är en hel djungel och jag fattar knappt hälften men vi håller tummarna för att det blev rätt och att det kommer utbetalningar som stämmer sen. Lär ju märka om det inte kommer in några pengar på kontot;)

Imorgon väntas det grillkväll hos ett av paren från föräldragruppen, tror att det kan bli riktigt trevligt. Ser framemot det=) Så Liten för se till att hålla sig inne i magen under morgondagen oxå. 
Med tanke på alla sammandragningar, sparkar, boxningar och allmän cirkus som är inuti magen så känns ingenting säkert just nu. Ibland hade det varit skönt om Liten befann sig på utsidan redan nu istället, bara för att jag känner så kan jag ge mig jävlen på att den kommer att stanna inne ett par dagar över tiden. Bara på rent jävelskap;)

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)