Image Map

4 juli 2010

Grillkväll


Igår var det grillkväll i Bastasjö, så trevligt var det!=)
Det var med föräldragruppen vi träffades (ja jag vet att jag var negativt inställd till föräldragrupp men tycker om att bli motbevisad!!).
Uppslutning blev inte riktigt så stor som önskvärt men det är inte så konstigt. En av tjejerna ligger inlagd och väntar med spänning på sin bebis, planerad till imorn. En annan hörde av sig bara timmen innan och sa att de stannade hemma då förvärkarna hade satt igång, planerad till den 10:e.  Saknades ett par till men där vet jag inte varför de inte kom, men det fanns alldeles troligen en utmärkt anledning där oxå. 
Men 3 par lyckades vi skrapa ihop oss till och trevligt hade vi! 
När vi kom dit blev vi bjudna på drinkar (alkoholfria givetvis, även till papporna) sen var det grillning på deras "lilla" trädäck. 90kvm2 om jag inte minns fel, helt underbart stor dansbana=) Massa goda tillbehör, potatissallad, sallad, sås och vattenmelon. Bortskämda blev vi men det tackar vi för. 
Därefter var det vaniljpanacotta med limemarinerade jordgubbar till efterrätt. Gott men dessvärre satte halsbrännan stopp för att kunna äta upp den så Tomas den stackaren fick två;) Han såg inte allt för ledsen ut för det....

   
Resten av kvällen spenderades inomhus med rejält kacklande=) Stog som vanligt för en stor del av kacklandet själv, är förbannat duktig på det;)
Blev prat om det mesta, allt från graviditetsbesvär, vagnar, bärselar, barnrum, uppfostran, handels, och FSK. Som sagt det mesta, mestadels bebisar;)
Vill passa på att tacka Johan för alla bebisappar oxå, se om de kommer till nytta=)

Kvällen blev betydligt mycket senare än vad vi hade tänkt oss, var inte hemma förrän strax innan kl 3. Uops! Men så går det när man är hos ett trevligt värdpar så jag tar inte på mig skulden för det;) Bara att hoppas på att de andra hade lika trevligt som vi hade det!!

Blev ingen sol för mig idag, så grymt trött efter gårdagen så jag har inte haft någon som helst energi över. Att lägga sig i den energislukande solen då är inte att rekommendera så det har blivit soffan under fläkten mer eller mindre hela dagen. 
Tomas har varit ute och gått en rask promenad duktig som han är.

Nu är middagen färdig och serverad, korvstroganoff och ris. Mumma!! Tack min älskade för att du är så underbar på att laga mat och ta hand om mig, älskar dig av hela mitt hjärta!! (Och mage, av två anledningar;))

/Lela 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)