Image Map

14 dec. 2011

Avslutning


Julavslutning på öppna förskolan idag, tyvärr var det inte den ända avslutningen som infann sig...

Av någon anledning körde jag tummen rätt in i en vägg när jag skulle jaga rätt på min lilla pepparkaksgubbe och det sa knak...
Aj aj aj.... Mina naglar bryts ju sällan men när de väl gör det så har de en tendens till att brytas ordentligt och så även denna gång.  Inte har den gått "bara" rätt av heller utan dragit med sig 2-3 lager av den lilla stump som faktiskt sitter kvar. Och det gör så jäkla ont i huden där under!!Ska se om jag möjligen kan fixa till det med en lösnagel ett tag, aldrig satt läsnaglar innan så jag får se om jag lyckas. Annars får jag klippa ner de övriga naglarna en bra bit, inte riktigt så långt ner som tummen är bruten kanske;) Så om tummen kommer att få visas sig på bloggen eller inte beror helt och hållet på om jag lyckas fuska med den eller inte.

Julavslutningen gick bra, dansat runt granen och träffat tomten. Han blev inte så rädd för tomten som jag hade förväntat mig men han vågade inte gå fram till honom utan skulle sitta i tryggt förvar i mitt knä.
Dansa runt granen däremot var hur kul som helst, tur att vi ska på ytterligare en julavslutning imorgon så det blir lite mer grandans:)Min trötta pepparkaka efter vi kommit hem. Han kröp upp och satte sig i vagnen igen, det var för jobbigt att stå på benen. Nu sover han som en klubbad säl och har gjort en bra stund, snutte:)

/Lela  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)