Image Map

10 dec. 2011

China Glaze - Pelican Gray

Pelican Gray är från Anchors Away kollektionen och är ett ljus grått lack som bryter lite åt blått. Ganska trevligt och vardagligt lack, varken bu eller bä.

Formulan däremot har jag en del bän att dela ut, rinnigt och dåligt lokalsinne. Onödigt mycket lack vid sidan om nageln, positivt är att det var lätt att ta bort. Tre lager behövdes för att få det opakt.
      
Jag tycker att det blev lite väl grått på mig, kan vara så att de blir snyggare på lite kortare naglar. Nu blev det helt enkelt bara väldigt mycket grått...
Men som bas till något mer kreativt gör det sig kanon! När jag såg inlägget om catwalknaglar hos Briliantnail blev jag så sugen på att testa själv. Nöjd men inte lyrisk skulle man kunna beskriva min känsla om resultatet. Gör jag om det så får det bli mer åt Briliantnails håll, större och fyrkantigare skyskrapor. Nu blev det lite väl pilligt med ett lite väl tjockt glitterlack.Skraporna är gjorda med hjälp av post-it-lappar (bra när de är färdigklistrade), lite förstärkande tejp och Nubar - Petunia Sparkle. Ett lite tunnare glitterlack hade helt klart varit lättare att jobba med men jag tyckte att kombon av Pelican Gray och Petunia Sparkle var riktigt snygg.

/Lela     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)