Image Map

31 dec. 2011

China Glaze haul

Fördelen med att vara borta en liten tid är att man hinner samla på sig lite att visa upp när man väl kommer tillbaka:)

Det har hunnit landa två stora paket i min brevlåda med massor av godingar i samt ett shoppingbesök på mellandagsrean som resulterade i en glad överraskning.

Men vi tar det i kronologisk ordning, först kom det en avi om ett paket att hämta ut på mitt lokala postkontor. Det paketet kom från Nailsupplies.us, 15 flaskor med vackert innehåll från China Glaze.


Utvalda godbitar från Eye Candy collection, Marry A Millionaire, Lorelai's Tiara och Some Like It Haute.
Under är delar av Let it snow collection, Twinkle Lights och Glittering Garland. Var helt säker på att jag hade klickat hem Tinsel Town oxå men jag måste ha klickat vid sidan om för den fanns inte med i leveransen.


Sedan lite gott och blandat, Near Dark, Jitterbug, Tree Hugger, Awakening, Awalanche och Anklets of Amethyst.Sist ut i det paket var upp-i-från-och-ner Fairy Dust, Adore, Atlantis och Watermelon Rind.

Så många nya älskvärda lack att jag inte riktigt vet i vilken ände jag ska börja. Precis lika sugen på dem allihop så jag har svårt att sätta upp någon rangordning att följa. 
Men provas ska dem varenda en, kanske inte imorgon bara;)

Leveransen från Nailsupplies.us gick bra även om det tog ganska lång tid innan jag fick paketet, 20 dagar. Tror dock inte att det var deras fel utan snarare att julhelgen med sina röda dagar och massiva postavgångar ställde till det. 
Min enda invändning egentligen är att frakten blev dyrare än vad själva beställningen var. Då tyckte jag ända att jag beställde ganska stora mängder för att det skulle "löna sig". 

/Lela


2 kommentarer:

 1. Mycket härligt i det paketet! :D
  ...jag känner igen det där, ibland känns det som man bara betalar frakt: lacken är närapå gratis men frakten kostar skjortan :p
  Jag har hört ryktas att paket försvinner oftare innan jul, när det är så mycket post i omlopp, så det kanske var tur att du fick dem alls :) Vissa säljare på e-bay skickar inte ens utrikes paket i december för att de bara försvinner på vägen

  SvaraRadera
 2. Cactus: Det blev julafton en tredje gång när jag öppnade det paketet:)
  Det är synd att det ska vara så dyrt med frakt även om man väljer de billigare alternativen med lång leveranstid:(
  Skulle mycket väl kunna tänka mig att det försvinner en hel del under december så ja, jag är tacksam för att de faktiskt kom fram.

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)