Image Map

2 dec. 2013

By K - Acai

Utskickat i recsensionssyfte. 

För ett par veckor sedan fick jag en förfrågan om att ta emot några produktprover från Karina på By K. Ett danskt nagellacksmärke som är "cruelty free and vegan" och dessutom 5-free. 

Efter lite strul med leveransen så kom äntligen mitt paket och jag blev väldigt lycklig när jag öppnade och fick inspektera innehållet. Tre lack från deras senaste höstkollektion samt två ytterligare. 

Acai är ett vackert skimmerlila lack från just höstkollektionen. Lagom mycket pigment för att kännas höstigt och murrigt men inte så mycket att det ser svart ut på håll. Formulan är trevlig att jobba med, flaskan är stor (15 ml) och korken är bra att hålla i. Om jag fick önska så hade jag velat ha en lite större och bredare pensel. Den är så där klassiskt rund vilket jag inte är helt förtjust i, trivs bättre med de platta och bredare. Går fortare att lacka då. 
Täcker på två lager och torkar normalt, ett lager Seche för att bättra på glansen och torktiden. Hade lite bråttom när jag lackade här så överlappet mellan första och andra lagret är långt ifrån perfekt men det är mer av ett handhavande än lackets fel. 
Kollektion: Hösten 2013

/Lela

11 kommentarer:

 1. Ett helt nytt märke för mig, så kul. Det här ser vääääldigt fint ut. Lila är ju en favvisfärg hos mig. :-)

  SvaraRadera
 2. Tjusigt! Kul med nya märken :)

  SvaraRadera
 3. Jag som är såld på lila, gillade den här, väldigt mycket!!!

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig nyans! Tror inte den är vegan free ;) men däremot vegan ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så fel det kan bli;) Tack för uppmärksamheten. Förhoppningsvis är den vegan free också, lite makabert annars kan jag känna;)

   Radera
 5. Jag älskar den här nyansen av lila, det ser jättefint ut!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)