Image Map

24 dec. 2013

Julaftons skittlette

Den stora dagen är här, dagen många av oss har stressat inför. Dagen då allt helst ska vara perfekt, granen ska vara klädd, paketen inslagna, skinka färdig, hemmet städat, barnen glada, gästerna komma i tid, snön ligga vit på marken och naglarna i perfektion. Allt det där kommer inte att inträffa hemma hos mig, allra minst snön på marken. Snarare regntunga skyar och smattrande på taket. 

Naglarna då, är de i perfektion? Njae men tillräckligt bra för att få hänga med på julafton. Eller rättare sagt två julfiranden för de var med igår också hemma hos far med familj. 


En röd jul skittlette med glitter, sandlack och stämpling. Lillfingret, Colorama - Rosy Rosettes. Tummen och pekfingret, KICKS - Red Sand. Långfinger och ringfinger, China Glaze - Cranberry Splash med stämpling från BM H03. 


Nu hoppas jag att ni alla kommer ha en underbar julafton, hur ni än firar denna dag. De flesta av er verkar vara traditionella som mig och fira på klassiskt vis. Och att ni har ett par dagars ledighet framför er med allt vad det innebär, sovmorgnar, långa frukostar och härligt slappande. 

Från oss alla till er alla, en riktigt/Lela

4 kommentarer:

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)