Image Map

20 dec. 2013

By K - Super Nova

Utskickat i recensionssyfte. 

Denna holofredag kör jag lite annorlunda och visar upp ett prismatiskt glitterlack istället för det traditionsenliga holografiska. 


Super Nova är det sista av de fem lacken jag fick skickat till mig från By K. Består av små prismatiska hexagoner och stora silvriga hexagoner, ganska gott om det dessutom. Har tre till fyra lager på bilderna tillsammans med två lager topplack. Följer med gott om glitter varje gång men det krävs ändå en del lager för att det ska bygga. 

Extraordinärt och unikt? Nej det vill jag inte påstå men jag gillar det och tycker att det är ett snyggt lack.Kollektion: Super Nova

/Lela

5 kommentarer:

 1. Jag gillar verkligen glitterlack som går att lägga på egen hand, och nageln lyser igenom lite. Skitsnyggt! Påminner om Depend #4000.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är inte helt överens med lack som inte är helt opaka, i det här fallet blev det helt okej även om det lyser igenom på sina ställen. Glittret väger upp de kala fläckarna.

   Radera
 2. Åh vad fint :) Jag gillar vintern på det sättet att man använder fler glitterlack tror jag. Det gnistrar så vackert

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske är så, aldrig tänkt på det på det viset. Men visst är tanken på ett snyggt glitterlack och gnistrande nysnö tillsammans vackert. Lär väl knappast hända denna jul dock;)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)