Image Map

17 dec. 2013

Rudolf med röda mulen

Med bara en vecka kvar till julafton är det hög tid att försöka sprida lite julstämning här inne. Det visas julmanikyrer i vart och vartannat hörn just nu men jag har varit dålig med att hänga på. Bot och bättring på det hoppas jag, det är ju så mycket som ska hinnas med så här dagarna inför jul. Inte alltid att tiden räcker till. 

Men igår tog jag mig lite tid på kvällen och stämplade dit en pigg Rudolf på varje finger. Motivet är från BM H01, en söt ren som kikar fram bakom kanten. Upptäckte att jag inte hade så många lack i renfärg så det fick bli H&M - Dust and Diamond vilket inte var super att stämpla med. Kan man rättfärdiga nya lackköp för att man behöver "renfärg"? Det måste väl vara samma sak som att köpa julgardiner och julblommor?;)

/Lela 

17 kommentarer:

 1. Så söta och fina! Gillar bloggar om naglar för får så mycket inspo till att måla på mina egna. Trotts att jag inte är så fuktig som du varit!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack:) (du menar duktig va och inte fuktig;))

   Radera
 2. Så söta!
  Och självklart måste det ju vara lika berättigat att köpa ett nagellack som krävs för den perfekta julmanikyren som det är att köpa julgardiner! Kanske mer berättigat t.o.m. för chansen att lacket kommer fram nån mer gång under året är ju betydligt större än att julgardinerna ska göra det ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha det har du helt rätt i det du skriver, inte så att jag hänger upp julgardinerna till påsk;)

   Radera
 3. Åh, dessa gillar jag verkligen, så fint också att de inte alls ser stämplade ut! :) Självklart är det okej att köpa nytt om du måste ha renfärg! Det är en av anledningarna till att jag har så svårt att byta bort och sälja lack: även om jag inte gillar att bära det på egen hand kan det ju vara den perfekta renfärgen eller grisfärgen eller något liknande! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja för alla måste ju ha minst en renfärg och en grisfärg. Annars är inte samlingen komplett;)

   Radera
 4. Helt underbara och det funka ju som renfärg :D

  SvaraRadera
 5. Så söta renar! Det där är mina enda "renfärg" också, och använde den förra året.. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha se där:) Skönt att veta att det är fler som stått inför samma problem.

   Radera
 6. Renfärg låter helt klart som en nödvändighet! Jättefina julnaglar!

  SvaraRadera
 7. hehehehe, skrattar så mycket åt era roliga kommentarer, mest din renfärg lela :D och grisfärg! hahahaha! söta naglar btw!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)