Image Map

18 dec. 2013

Julkrans

Surfade runt lite efter inspiration på jul nailarts. Goggle bildsök är livsfarligt, prestationsångesten tornar upp sig som ett oövervinnerligt berg. Vissa är vansinnigt duktiga, på gränsen till att jag börjar fundera på om det använt photoshop för att skapa sina manikyrer. 

Hittade en massa uppslag och idéer dock som jag hoppas kunna överföra till min egen förmåga. Först ut är klassisk julkrans, ni vet en sådan där som man hänger på dörren i jultider. Vitt krämlack i botten, kransen är svampad med Wet N Wild - Emerald Rock City och China Glaze - Winter Holly. Det röda sidenbandet är målat med akrylfärg. I närbild är det ingen skönhet, banden är lite för klumpiga för att jag ska vara helt nöjd med på lite håll gillar jag den. Nu är det bara två arbetsdagar kvar, sedan går jag på julledighet fram till den sjunde januari. Ska bli så för****at skönt!!

/Lela

18 kommentarer:

 1. Rolig idé, verkligen lite annorlunda. Tycker det ser fint ut!

  SvaraRadera
 2. Väldigt fint, jag tycker om det. :)

  SvaraRadera
 3. Wow! Coolt. Jag skulle väldigt gärna vilja bli bättre på det dära med nail art, men det är väl övning som gäller helt enkelt :) Jag vill också ha ledighet! Ska skriva B-uppsats över julen :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är övning som gäller, helt rätt. Och intresset givetvis, det är ju nästan det viktigaste.
   Ugah, B-uppsats över julen lät inte som ett drömläge direkt.

   Radera
 4. Så häftigt! Ser på den första bilden nästan ut som dekaler men gillar verkligen närbilden också. Tycker inte alls det röda blev för klumpigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wow det tar jag som ett bra betyg:) Som dekaler,inte illa.
   Det är främst de röda banden som hänger ner som jag gärna hade velat få till lite bättre. Men men, gör om gör rätt nästa gång.

   Radera
 5. Jättefint och kul idé!:D Tycker inte att du ska känna prestationsångest, du är ju grym själv :)

  SvaraRadera
 6. Guuu vad fint! Jag gillar det! Har också en idé om krans. Får se om jag hinner. Jag har 5 dagar á 10 timmar kvar innan jag får några dagar ledigt…. buhu… ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känner igen de där arbetstimmarna, jobbade i butik förr där det alltid var extremt mycket folk vid jul. Alla skulle köpa nedsatta julprylar och julklappar. Även om det är en ganska kul tid att jobba i butik så är det tungt och ledigheten behövs när den väl kommer. Håll ut, du är snart där.

   Radera
 7. Det var nåt nytt :) Kanon snyggt

  SvaraRadera
 8. Snyggt, det där ser precis lagom svårt ut också! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var inte det minsta svårt faktiskt, väldigt enkelt. Bara se till att ha en väldigt liten svamp för att göra kransen med så är du hemma sen:)

   Radera
 9. Wow, så snyggt!! Kransarna ser perfekta ut :)

  SvaraRadera
 10. Fantastiskt vackert! Som ett julkort faktiskt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så många vackra ord ni har att dela med er av, ni måste ha ätit mängder med pepparkakor allihopa:)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)