Image Map

26 dec. 2013

Make Up Store - Faisal

Nu tar vi ett brejk från alla röda lack, granar, skinka och choklad. Ibland kan det bli lite för mycket av det goda, främst det ätbara. 

Ibland är det för svårt att låta bli, när jag såg Faisal första gången var ett sådant tillfälle. Men den gången var jag duktig och lät bli, andra gången jag såg det var inne på KICKS. Den gången var jag inte i närheten av att vara lika duktig. Kände hur den där 25 kronors rabatten brände i plånboken... Ni som har följt mig ett tag förstår säkert varför jag inte kunde låta bli. Är nästan barnsligt förtjust i duokromt i guld och grönt, ju mer det påminner om Peridot desstu bättre. Faisal ligger inte så nära i nyans men likväl väldans vackert. 

Lite grynig finish, precis som sig bör med denna typ av lack. Tre lager som torkar fort. Den duokroma effekten går från lätt guld, mycket grönt och midnattsblått längst ut i kanterna. Har läst och sett att folk tar kort på duokromt under vattnet för att få fram mesta möjliga effekt och blev lite sugen på att testa. Och visst fungerar det, de färgerna som annars bara kommer fram i extrema vinklar blir mycket tydligare under vattnet. 
Vad tycker jag då om lacket? Undrar om jag ens behöver ställa den frågan, klart att jag älskar det! Tokälskar det rent av!
Inköpsställe: KICKS
Kollektion: Tattoo collection 2013

/Lela

8 kommentarer:

 1. Wow, förstår att du var tvungen att ha det! Supersnyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var som under tvång jag ställde mig i kön med denna i handen;)

   Radera
 2. Men... så heter ju min man! Faisal alltså. Måste nästan köpa detta bara därför :S Snyggt är det dessutom :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är klart att du måste skaffa dig denna då:) Och mannen din kan knappast säga emot, det är ju som sagt både snyggt i färgen och smickrande i namnet!

   Radera
 3. Det gröna var otroligt häftigt! :)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)