Image Map

23 dec. 2013

Under en mistel.

Om man möts under en mistel ska man kyssas. Vi har inga mistlar upphängda hos oss, det behövs inte för vi är ganska pussiga av oss som det är. Men några mistlar på naglarna kan ju inte annat än att göra oss än mer pussiga. 


Sambon var inte helt förtjust i denna dock, blir nog inga extra pussar här inte. Nudelacket jag valde som neutral bakgrund var bland det värsta han sett som han uttryckte det och förbjöd mig faktiskt att bära det fler gånger. Kan inte annat än att älska hans ärlighet. Själva mistelmotivet däremot gillade han. 

Den är lite för grön för att vara naturtrogen. Köpte nya nailartakrylfärger på eBay för ett tag sedan och där fanns bara en grön, ville inte riskera att försöka blanda fram en heller. Hade förmodligen resulterat i brun sörja. Gillar att måla med dem men blev förvånad när jag gjorde lite fel och tänkte tvätta bort det med vatten som jag kunnat göra med mina gamla biltemafärger. Det gick inte! Så jag vet inte riktigt vad det är i dessa tuber men de fungerar bra att måla med och ta bort med vanliga remover. 

Bjuder på en bonusbild på årets gran med några klappar under granen, inklusive familjens katt. Hon trivs som fisken i vattnet där under grenarna. Sonen tycker också att det är kul att krypa in där tillsammans med katten, han leker att det är deras egna hus. Häromdagen tittade de på film (?!) där inne.... 


/Lela

12 kommentarer:

 1. Måste nog hålla med din sambo där, nudelacket ser lite tråkigt ut. Men misteln är jättefin!
  Makalöst snygg grön! Och söt misse :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Avskyr lacket när jag testade ensamt men som bakgrund här tyckte jag att det passade sig ganska bra. Tydligen är jag ensam om det;)

   Radera
 2. Vår katt älskade att dricka upp vattnet till granen! Och ja, maken din var nog lite på rätt spår. Tänkt den jättefina misteln på rött.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får inte plats med något vatten, köpte visst en lite stor gran i år;)

   Radera
 3. Jättefin manikyr, har inget emot nudelacket heller. :-)

  SvaraRadera
 4. Misteln blev riktigt fin, nudelack är jag inte förtjust i alls men det funkar här. :)

  SvaraRadera
 5. Svar
  1. Ja jag vet;) Men järnek är mycket finare att titta på än mistel så det fick bli så.

   Radera
 6. Läckert :)
  Jag kanske borde gå under en mistel och hoppas någon pussar lite på mig ;)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)