Image Map

14 juni 2011

Kliar!


Idag är det inte lika piggt och glatt som det var igår, han är mest ledsen hela tiden. Det har nog börjat klia ordentligt på honom nu för han kavar fram och tillbaka när han sitter i knät, drar sig i benen och fötterna och förösker klia sig.

Även om det är jobbigt både för honom och mig ser jag det som ett gott tecken för då är prickarna/blåsorna på väg att börja spricka vilket borde innebära att det är nära kulmen innan det vänder och blir bätter. 

Gjort en beställning av Tomas på alosollösning och kylbalsam, det var 1177 rekommenderade. Hittintills har vi duschat ett par gånger idag, det hjälper men enbart för stunden. Efter dusch i svalt vatten ska de helst självtorka, hur f*n lyckas man med det när ens bebis inte direkt vill sitta still på en handduk utan krypa omkring, dyblöt? Sen finns det någon konstig inbyggd mekanism som säger åt honom att kissa efter han har badat/duschat vilket jag inte tycker är okej. SÅ kul är det inte att skura golv ett par gånger om dagen;)

Positivt är att prickarna inte blivit fler sen igår så jag hoppas nu när de börjat klia att de inte kommer fler. Han är inte speciellt prickig, ser mest ut som om myggorna gått ut hårt på honom. 

Nu sover han en stund, välbehövligt skulle jag tro. Det tar på krafterna att vara så ledsen som han varit hela dagen. Natten inatt har varit bra, sovit precis som vanligt även om det tog lång tid innan han ville somna igår. Får se hur denna natten blir, förmodligen värre men det är bara att hålla modet uppe. Han kan ju inte rå för att han blivit sjuk stackarn...

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)