Image Map

6 juni 2011

Varberg


Den långlediga helgen spenderades på västkusten hos Tomas släkt. Vet inte hur vädret var här hemma men vi hade strålande sol och varmt hela helgen, härligt=)

Som vanligt bär vi är på besök så är det full rulle, det är många som ska hinnas med att besökas. Det är jättetrevligt att hälsa på alla men det börjar bli lite lätt bökigt. William behöver ju sysselsättas för att inte riva stället och det innebär att man behöver ha lite leksaker med sig, den vanliga skötväskan och en portabel matstol. För att då inte tala om allt som stått hos Tomas pappa där vi bott, vagn, resesäng och väskor till förbannelse... Försöker verkligen packa så smidigt jag någonsin kan men det blir alltid en massa saker att kånka på iallafall. 
Ja ja, det har gått bra ur som haver och vi har fått med oss allt hem igen;)

William var inte på något strålande humör under helgen dessvärre. Att vi var iväg och behövde passa honom extra mycket gjorde nog sitt till, den största orsaken stavas tänder. 4 stycken gaddar hade han när vi åkte upp i onsdags och igår när vi åkte hem hade han helt plötsligt 6 stycken! En hel del gnöl och gnäll samt bökiga nätter och självklart hade vi ingen alvedon med oss till den värsta natten:( Men nu har de kommit fram och blänker vitt!

   Av någon anledning (mig själv) kan jag inte få in text i bilden.
Den till höger kom den 4/6 2011 och den till vänster 5/6 2011.

På lördagen hade vi en riktig mysdag där det mesta var på Williams villkor. Han behövde en dag där han fick busa obehindrat och det gör man allra bäst utomhus=)

   På väg in till stan.

   Fika för oss vuxna och lunch till William. Tror vårt var godast;)

   


      Gräset kittlar så gott under fötterna=)

  

Ett sedvanligt besök på Ge-Kås hanns också med, det är ett äventyr i sig numer med William;) Tålamod, tålamod och åter tålamod så löser sig det fin-fint. Det var fokus på just honom under besöket så en hel del kläder och leksaker stoppades det ner i vagnen tillsammans med Tomas efterlängtade geringssåg;)

Nu är vi hemma igen i vårt egna, hur kul det än må vara så är det skönt att komma hem det sticker jag inte under stolen med. Jag trivs bra hemma helt enkelt. 
Någon som också var väldigt glad gör att komma hem var William, det var inte det lättaste att få honom i säng igår kväll;)
På tal om säng så påbörjar vi (läs jag) nu en ny omgång med att William ska somna själv även på dagarna. Andas, andas, andas, andas.... Det är inge kul, varken för oss eller honom men jag ger mig inte. Var ju precis lika dant på kvällarna när vi började med det och det fungerar hur bra som helst nu mer. (Även om värmen kommer och stör lite just nu) Så skam den som ger sig säger jag bara! Peppar, peppar så tog det bara en 25 minuter nu på eftermiddagen, det går framåt;)

Är själv ikväll/natt. Tomas stackarn hann knappt landa här hemma innan det var dags att packa inför nästa resa. Sitter just nu i en bil på väg ner till Kastrup för att flyga till Frankfurt där det är möte imorgon. Men det är inte värre än att han kommer hem imorgonkväll igen, skönt! Tycker han har varit borta tillräckligt nu för ett tag framöver.

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)