Image Map

13 juni 2011

Prickig son


Såg igår efter vi hade premiärbadat i poolen att han hade 2-3 små röda prickar på kroppen, knottbett tänkte både Tomas och jag. Men i förmiddags fick jag tänka om för de kom bara fler och fler... Han har fått vattenkoppor den lilla pojken:(
Än så länge har jag kunnat räkna till ca 25 stycken röda prickar på honom. Ett par av dem börjar blossa upp så jag misstänker att innan kvällen så är det riktiga koppor av dem.

Han är pigg och glad och verkar inte det minsta berörd än så länge, håller alla tummar jag har för att det fortsätter så. Hade varit skönt att slippa feber iallafall. Så nu återstår bara att se hur mycket prickar det poppar upp under dagen och hur länge det kommer att hålla i sig, 1 vecka räknar jag kallt med men sen hoppas jag att det är över.
Vad jag har kunnat läsa mig till så är smittorisken över så snart alla kopporna har spruckit och det börjat bildas skorpor. När det bara är skorpor kvar så finns inte smittorisken kvar även om han fortfarande ser alldeles prickig ut. Fel?

Någon som är sugen på lite vattenkopor så är ni välkomna hit de närmsta 2-3 dagarna=)

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)