Image Map

12 juni 2011

På gränsen


till barnmisshandel är det att försöka hålla en sådan trött kille uppe som vi har haft ikväll. Lilla killen vad han har kämpat för att hålla ögonen uppe, för att inte tala om vad vi vuxna har kämpat för att han inte skulle kinka ihop fullständigt. 
Vi lyckades med en hel del plock, lock, tålamod och ett bad. Nu ligger han i sin säng och är på väg att somna, badat piggade upp honom något annars hade han sovit långt före sängdags. 

Idag har det varit en äkta familjesöndag. Umgåtts tillsammans hela långa dagen, varit ute och gått en lång runda, smaskat glass och badat. William har nu invigt sin pool i trädgården, betyg: 5+. 

   


Han tyckte om att kunna röra sig lite friare än i badkarlet och så fick man plaska PRECIS så mycket man ville utan att mamma eller pappa sa: Nej nu blir det för blött.
Misstänker att den kommer bli flitigt använd under denna sommaren.

Nu är det söndagkväll, William har somnat (låter det som, eller rättare sagt det är tyst) vilket innebär nagelkväll för mig. Har inte riktigt bestämt mig ännu för vad det blir denna gång men något enkelt skulle jag tro.

/Lela    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)