Image Map

9 juni 2011

Kyckling ala Malin=)


Precis hemkommna från en trevlig kväll hos fam. Wictorsson i Backabo. Vart bjudna på 2-rätters, smaskigt värre=) Vi tackar och bockar.

William höll sig vaken hela kvällen, lite grinigt den sista timmen vilket kanske inte är så konstigt. Han brukar ju sova långt innan klockan tio och bara sovit en gång på dagen idag. Men det gick fint ändå, bara man håller honom sysselsatt så löser sig det mesta. Tyckte inte det var någon mening med att söva honom strax innan nio när ögonlocken började bli riktigt tunga, då skulle vi ju fortfarande packa in oss i bilen, köra hem, packa ur oss ur bilen, bära in honom och klä av honom. Nägon gång under alla dessa processer hade han garanterat vaknat och sen hade det varit svårt att få honom att somna om. Sista biten i bilen var det dock ganska knepigt att hålla honom vaken;) Nu sover han så sött i sin säng med hela magen full av välling, får se om han bjuder sin mamma på en sovmorgon imorn eller om han vaknar klockan fem...

Som om det inte var nog med att vi hade en supertrevlig kväll med god mat och sällskap så var vi en barnstol till cykeln rikare när vi åkte hem=) Extra kul eftersom Tomas så sent som igårkväll satt i soffan och pratade om att han ville åka och köpa en. Bara införskaffa William en hjälm så får Tomas göra premiärturen. Överlåter med varm hand det till Tomas, jag har nog med att försöka cykla utan att trilla/dö med bara mig själv som passagerare;) 

Nu blir det en kort stund i soffan innan det är dags för sängen, kvällarna har en tendens till att bli alldeles för sena här hemma.

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)