Image Map

22 mars 2013

Projekt sovrum

Har ju pratat en del om vårt sovrumsprojekt, tänkte att det var dags att visa upp  hur resultatet blev. Alltid finns det väl kanske någon som är intresserad. 

Vi köpte vårt hus våren 2008 och sa ganska omgående att vi skulle göra vid sovrummet. Det var fullt funktionsdugligt men väldigt opersonligt. Åren har gått och det kom inte upp så mycket som en tavla på väggarna där inne. 
Efter min födelsedag så tog vi oss i kragen och satte igång. Slet ut de gamla inbyggda garderoberna, målade tak, väggar, byggde upp en liten vägg, satte in ny garderob, satte tak- och golvlister och flyttade in möbler. 

Min vision var en blandning av färgerna som finns i affären indiska (inte så mycket för prålet och ryschet de har men färgerna är vackra) och ett stilrent, lyxigt hotellrum. Och om jag får säga det själv så lyckades vi väldigt bra med det. 

Vi trivs så galet bra med vårt nya sovrum så det är svårt att slita sig därifrån på morgonen och klockan ringer för att gå upp. Så även om det tog sin tid att bli färdiga så har det varit värt varenda minut. 

/Lela 

14 kommentarer:

 1. Ser jättefint ut!
  Jag önskar jag kunde ha ett riktigt mysigt sovrum också, i mörkare färger så där. Men mitt rum är kombinerat sovrum, vardagsrum och kontor, så det är vitt som gäller :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej ska man applicera compact living så är väl inte dessa färgerna att föredra;)

   Radera
 2. Wow vilket snyggt sovrum! Vi håller ju på med köket vi nu äntligen efter alla sjuka barn, kanske ska ta mig för tt visa bilder också när det är klart.. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack:D
   Det tycker jag att du ska göra, det är alltid kul att se en annan del än bara naglar:)

   Radera
 3. Ja, vem älskar inte alla vackra färger som de har inne på Indiska!? Men wow vad snyggt ni har gjort det! Verkligen vackra färger samtidigt som det var väldigt stilrent och snyggt, jag förstår att ni trivs där!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej men eller hur, deras färgpalett är helt underbar. Sen är jag inte så förtjust i deras prylar för övrigt bortsett från deras ljuslyktor som ofta är väldigt vackra.
   Tack, ja vi trivs verkligen i vårt nya sovrum:)

   Radera
 4. Det blev sååå snyggt, läckra färger verkligen! Så kul med inredning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inredning är ett sidointresse som hos så många andra. När man får fria händer som jag mer eller mindre fick i detta fallet är det extra kul att hålla på:)

   Radera
 5. Svar
  1. Vad kul att du tycker det, då har jag lyckats förverkliga min vision:)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)