Image Map

28 mars 2013

H&M - Metall Me

Efter första strykningen ovanpå Golden Days insåg jag att det inte skulle spela någon roll. Det skulle inte komma att täcka mer oavsett hur många lager jag än envisades med så jag gav helt enkelt upp efter ett. Jag vet inte riktigt vad man ska ha Metall Me till egentligen. Ser ut som att naglarna har drabbats av lite sporadisk pricksjuka. Inte en nagel som är den andra lik. 
Svarta hexagoner och runda prismatiska glitter är det som simmar runt i en klar bas. Plus i kanten för att det prismatiska glittret verkligen är prismatiskt. 
Vad jag tyckte om detta är nog inte svårt för någon att räkna ut. Ingen hit alls. Visst kan effektglitter vara bra men det ska ändå finnas lite mer effekt än så här för att det ska bli något av det. 
Inköpsställe: H&M
Kollektion: Miniset med sex flaskor

/Lela

12 kommentarer:

 1. Snygg kombo, synd att det inte blev mer glitter på naglarna. Men ibland blir det så där.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, kunde inte låta bli att tänka på min son när du skrev så. Han säger ofta: "den gör så ibland" och det kan handla om allt från att brandbilen blinkar till att solen inte är framme;)

   Radera
 2. Jag tycker det blev fint så här. Gillar att det inte blev så mycket glitter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och jag tycker det är på tok för lite;)

   Radera
 3. Hm, jag vet inte om jag ska gilla eller inte. Är ju löjligt förtjust i svarta glitter men å andra sidan börjar det bli inflation av dem hemma hos mig. Jag tror att det skulle göra sig finare över en creme där det prismatiska kanske får mer effekt. Jag tror jag gillar detta ändå, om jag hittar det på mitt hm så köper jag det nog ändå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svart glitter är absolut väldigt snyggt men detta var verkligen ingen hit. Låt bli det om du ser det;)

   Radera
 4. hihihi "Jag vet inte riktigt vad man ska ha Metall Me till egentligen." klockren kommentar, så känner jag med alla dagis-glitterlack ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, kul att jag kunde glädja någon med inlägget;)

   Radera
 5. När jag ser dina bilder så känner jag att det var tur att jag inte köpte kollektionen/paketet med flera lack. Eller, det är tur för att jag enbart tänkte köpa den på grund av att Metall Me såg så fint ut i sin flaska. Allt annat kände jag "mjah" för, och om nu Metall Me blev såhär så känner jag mig duktig som var ekonomisk. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finna andra bättre lack i det paketet, metall me bör inte vara orsaken till ett inköp. Bra gjort av dig.

   Radera
 6. Hmm det där var inte min kopp thé precis. Tack för att du visade det så behöver jag inte titta närmare på det i butik.

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)