Image Map

13 mars 2013

China Glaze - Split Perso-Nail-Ty

Jag vet inte vad jag ska tycka... Split Perso-Nail-Ty är ytterligare ett tranzitionslack och ska alltså byta färg när man applicerar topplack. Detta till skillnad från det första jag testade, Altered Reality, byter faktiskt färg så det är märkbart för ögat. Det är positivt. 
Formulan är lite märkligt, flyktig men ändå tjock. Metallic men ändå skimmer i. Inte en toppenupplevelse. 
Istället för att måla en rak linje med topplack valde jag att köra en gradient. Nackdelen som jag kom på först efteråt var att jag inte kunde jämna ut det genom att lägga ett lager topplack över hela. Då hade ju allt bytt färg. Därför ser det ganska gropigt och knöligt ut på bilderna. 

Personligen gillar jag den mörkare nyansen bättre än den mer gammelrosa. Hur ser ni det, gillar ni tanken på tranzitionslacken?
Inköpsställe: Transdesign.us
Kollektion: Tranzitions 2012

/Lela

11 kommentarer:

 1. Tycker det ser läckert ut. Jag skulle kunna tänka mig tranzitionslack. Den mörkare rosa var nog snyggare, men båda är absolut fina.

  SvaraRadera
 2. Nja, jag har inte känt nåt sug alls efter dessa...

  SvaraRadera
 3. Jag har inte riktigt fattat poängen med de här lacken. Varför ska de byta färg med överlack? Jag känner mig bara förvirrad inför konceptet.

  SvaraRadera
 4. Jag fattar inte heller poängen med dom här. Nej, det lär inte bli några inköp för min del.

  SvaraRadera
 5. Kul idé att svampa på överlacket, men typiskt att det inte går att jämna ut med överlack. Det är en typisk sak som jag skulle kunna göra utan att tänka, bara pensla på överlack över hela nageln och förstöra allt :) Det var ju kul att detta lack hade lite skillnad i nyanserna till skillnad från det första.

  SvaraRadera
 6. Nja, jag är inte jättesugen på dessa lack. Mest eftersom jag älskar mitt topplack och vill ha den släta, glänsande yta. Men kul idé att svampa en gradient med det här lacket :)

  SvaraRadera
 7. Tanken var god när China Glaze gjorde dom här tycker jag,men tyvärr så misslyckades dom fatalt med det hela. Väldigt synd,det hade varit lite kul mot alla liquid sand lacken:-)

  SvaraRadera
 8. Jag tycker det ser ganska läckert ut. Du verkar ha uppfunnit en ny hybrid mellan vårens texturlack och gradientmålning. :-)
  Den mörkare färgen är snyggare tycker jag, och på lite håll ser det fint ut. Jag ska nog prova något lack från dessa, men känner inget sug efter hela kollektionen. Men alltid kul att testa nya saker.

  SvaraRadera
 9. Jag gillar ideen, och hoppas att CG inte släpper den helt, utan istället jobbar för att utveckla det hela istället:)

  SvaraRadera
 10. Jag är delad inför detta. Det förra du visade var värdelöst färgbytesmässigt så detta var ju klart bättre. Gillade idéen med gradienten, snyggt på tex sista bilden lite på håll. Fast sen kan jag inte låta bli att tänka att man kan ju faktiskt ta två nyanser av lila och svampa på den mörka nedtill OCH få en glossy yta på heeela nageln så på något vis känns tranzistion lite onödigt ändå. Jag är inte helt såld.. Det jag vill ha är nog ett överlacks-set på två isf. Där en ändrar färg, typ som du gjort ovan, och den andra jämnar ut ytan. Fast nja, jag vet inte.

  SvaraRadera
 11. Hej! Jag kommer att jobba imorgon från tidigt på morgonen till sent på kvällen så jag tänkte tala om redan nu att jag är med på nail art sunday imorgon! :) Jag har precis tidsinställt mitt inlägg till kl 10 imorgon ;)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)