Image Map

18 mars 2013

Gästnaglar

Det blev inte projekt "färdigställa sovrum" igår. Men förhoppningen är att det är klart ikväll när jag kommer hem från jobbet. 

Istället hade vi folk hemma från mitt på dagen till sena natten. Först var ett par vänner med deras barn här, ungarna lekte och vi pratade. 
Bara en liten stund efter de hade åkt och vi hade skjutsas vår lille i säng kom nästa besök. Då var det dags att bygga naglar igen. 

Kommer ni ihåg förra gången när det blev så tokig för att jag inte hade rätt tippar hemma till hennes ganska korta naglar? Nu hade jag fått hem helt transparenta tippar som förhoppningsvis skulle ge ett bättre resultat. Och det tycker jag nog absolut att de gjorde. Som helhet blev det väldigt bra denna gången. Skarven försvann nästan helt och hållet, naglarna blev tunna och jämna. 
Glittergelen täckte inte så mycket som jag  hade hoppats på men jag är glad att hon valde något annat än den vanliga vita franska manikyren. Roligare med lite färg. 

Bara hoppas på att hållbarheten på tipp är bra och att den sitter kvar. Den var lite mjukare än de jag haft tidigare så är lite rädd för att den kanske ger med sig. Eller så gör den nageln mer flexibel och av den anledningen klarar av fler smällar, vi får se helt enkelt.

/Lela

8 kommentarer:

 1. Oj vad duktig du är!! Jag önskar att jag också kunde bygga naglar, det måste vara så roligt att kunna göra det på bekanta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket:) Det är bara att sätta igång och öva, jag är självlärd och har en lång väg kvar innan jag bemästrar det ordentligt. Men det är kul att öva när resultatet blir så här:)

   Radera
 2. Så snyggt det blev, glitter är ju sååå fint. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glitter är tjusigt, ska bara skaffa färgad gele som man kan ha som bas under eftersom glittret inte täckte så mycket. Så man kan lägga det i olika lager.

   Radera
 3. Absolut mycket bättre! Fint tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja dessa blev mycket bättre än förra gången. Hoppas bara att de håller lika bra som förra gången för de satt väldigt bra även om de inte var så vackra.

   Radera
 4. Snyggt! Skarven syns ju knappt, du blir bara bättre och bättre på detta! Kul att du fått hem de nya tipparna också, känns som om det är lättare att få det snyggt då pga genomskinligeten. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du tycker det blir bättre och bättre. Det känns som om det går bättre och bättre när man sitter och gör det också. Huvudsaken är ju att den som har naglarna känner sig nöjd, är den personen nöjd är jag oftast nöjd.

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)