Image Map

12 mars 2013

Veckans tema

Det där med att ha bloggen som andningshål just nu fungerar så där. Det är så mycket tankar som snurrar så vissa dagar startar jag inte ens datorn hemma på kvällarna. 
Igår var en sådan kväll där datorn inte åkte igång alls och därmed glömde jag bort att annonsera veckans tema. Så denna veckan får ni en dag mindre på er men jag är övertygad om att ni fixar det galant i alla fall!

Veckans tema: Frukter

/Lela

8 kommentarer:

 1. Blogga så mycket eller lite som du känner för! Ibland har man sådana perioder, det går över, vi och bloggen är kvar så länge :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grejen är ju den att jag känner väldigt mycket för bloggen och att sitta med den men tiden räcker inte till. Det är lite för mycket tankar och projekt som pågår samtidigt just nu.
   Men det är betryggande att veta att ni finns kvar även om aktivitet är lite lägre än normalt.

   Radera
 2. Om inte temat frukter får igång mitt bloggande är det kris på allvar. Nu rackarns ska jag lägga pannan i djupa veck!
  Och du, från en annan som har huvudet fullt med annat än just bloggande just nu; ta det i din takt för annars tar det ännu längre tid att komma tillbaka. Vi kommer vara kvar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lägg inte pannan i för djupa veck bara, det kan bli permanent!;)
   Tack Elin, det är inte motivationen eller inspirationen det är fel på just nu. Det är klockan som snurrar runt för fort.

   Radera
 3. Frukter! Det här kan bli kul :)

  Vet du, vi finns här som trogna läsare när du känner för att blogga. Förstår att det är mycket som snurrar i huvudet och då kan det vara skönt att inte sätta sig vid datorn och mata in mer information.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag hoppas vi kommer att kunna njuta av en ordentlig fruktsallad tillsammans på söndag:)

   Tack vad ni/du är söta. Kvällarna just nu går åt till att fixa färdigt renoveringen och bygga plus och minuslistor i huvudet för vilket beslut jag måste fatta. Arbetslös eller pendla 20 mil om dagen för att ha ett arbete.

   Radera
  2. Det är ett riktigt stort beslut att ta. 20 mil är inte alls att leka med. Jag pendlar ca 5 tur och retur. En ganska lagom sträcka, men så mycket mer än så blir lätt väldigt jobbigt. Fast det kanske är så att du kan åka tåg eller?

   Radera
 4. Det är normalt att livet kommer mellan och tar sin tid :) Vi läsare försvinner ju inte.

  Jag ska faktiskt debutera i nail art sundag imorgon. Whoop! Resultatet är kanske inte det bästa (Första gången jag gjort ... ja, vad jag nu gjort!) men kul var det. Och övning ger ju färdighet :)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)