Image Map

5 mars 2013

Sfera - Mariana

Detta är en sådan färg som jag bara inte kan motstå att köpa. Inte ens när jag ser genom flaskan att det kommer vara skirt. Tre lager och ett lager Seché. Problemet är inte att det saknas pigment utan att hela formulan är väldigt tunn och nästan rinnig. Som om man spätt ut det lite väl mycket. 
Den pool-turkosa färgen är ljuvlig. Lystern och skimret i lacket går inte heller av för hackor. Om man ställer upp plus och minus mot varandra här så vinner plussidan. Färgen är som sagt svår att slå. 
/Lela

12 kommentarer:

 1. Pool-turkos, det var en bra beskrivning! Synd att det var skirt för färgen är verkligen underbar.

  SvaraRadera
 2. Gud vilket härligt lack! Synd på formulan, färgen var ju helt amazing!

  SvaraRadera
 3. Mmmm såå fin, älskar färgen verkligen.

  SvaraRadera
 4. Färgen är gudomligt fin!

  SvaraRadera
 5. Pool-turkos är ett alldeles perfekt ord för denna! Fin somrig färg och tre lager är ju inte sååå farligt ändå, eftersom det blir tunna lager antar jag att det torkar fort iallafall. Många lack som jag upplever som tunn brukar ibland "gå till sig" efter tredje gången man lackar, typ att det luftas så att det "tjocknar" till sig i flaskan. Väldigt tunna lacker kan jag ibland bara lufta för att få till rätt tjocklek direkt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skulle man kunna göra, låta den lufta lite för att slippa den tunna formulan.

   Radera
 6. De va snyggt :) Har inte sett de märket förr :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack, nej inte jag heller. Hittade det i ett av de stora varuhusen i Barcelona. Verkar som att det är en klädtillverkare egentligen för deras loga fanns även på klädavdelningarna.

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)