Image Map

8 mars 2013

Cirque - Lonesome George

När detta märket började dyka upp på bloggarna så var det just stackars ensamma George som gjorde att jag stannade upp och tittade lite extra.Lonesome George spelar i egen division. Inte när det kommer till att visa flest eller mest intensiva regnbågar. Men så länge vi pratar bottenfärg på holografiska lack så är detta ett udda lack. Jag har inte stenkoll på alla hololack det finns i vida världen men jag kan inte komma på ett enda just nu som har samma skogsgröna botten i sig. Rätta mig gärna om jag har fel för då vill jag spana in dem!
Holot vill inte binda ihop sig och bilda de där linjära regnbågarna utan nöjer sig med scattered effekt. Skit sak samma tycker jag för jag älskar det ändå. Den får bilda vilka regnbågar eller icke-regnbågar den vill helt enkelt, så länge jag får bära det på naglarna. 

Tre lager hade jag och jag upplevde det som aningens holosjukt. Dvs att den lämnade lite kala fläckar. Men det kan också bero på handhavande för jag vet andra som klarat sig på ett ensamt lager. 
Missa inte att kika in hos Skimmerskuggan för att se fler vackra holografiska lacker denna fredag.

Inköpsställe: Harlow & Co
Kollektion: Objet d'Art Collection 2012

/Lela

24 kommentarer:

 1. Det är verkligen ett vackert lack! Jag vet faktiskt inte heller något lack som har samma gröna färg, närmast kommer väl kanske Nubar Reclaim, men George ser ju mörkare ut. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Reclaim är ett väldigt vackert grönt holo men i bottenfärg kommer de inte speciellt nära varandra. Lonesome George är mycket mörkare och mer skogsgrönt.

   Radera
 2. Väldigt,väldigt vacker skogsgrön färg....mjuk och go med en mjuk shatteredeffekt precis det som jag gillar mest hos hololack :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar de starka regnbågarna men när bottenfärgen är så intensiv och stark som i denna så är det trevligt med lite svagare effekt. Det tar inte allt fokus från färgen:)

   Radera
 3. Riktigt snyggt, och nä - jag kan inte heller komma på nåt som ens är i närheten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det verkar vara i en klass för sig.

   Radera
 4. Jag har detta på önskelistan och det är ju bara såååå fint, älskar färgen! Snygg scattered holoeffekt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Passa på att köp den, man vet aldrig hur länge det finns:)

   Radera
 5. Supersnyggt! Det enda gröna holo jag har (än) är depends.....tror jag lackar med det idag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Depends holosar går inte av för hackor även om färgen i detta klår det mesta:)

   Radera
 6. Svar
  1. Åh nej, jag vill inte vara ansvarig för något sådant! Hoppas du kvicknade till fort igen:)

   Radera
 7. Ja grundfärgen har de verkligen lyckats med i det här! Blir allt lite avundsjuk... inte nödvändigtvis för att jag inte äger lacket utan för att jag vill kunna få till pigmenten lika bra i mina frankenlack jag också ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså vill du ha en flaska för att kunna gå bananas och undersöka kemin i den?;)
   Det är verkligen ett lyckat lack på alla fronter.

   Radera
 8. Den gröna färgen är riktigt riktigt snygg i sig och holot gör ju lacket bara ännu läckrare.

  SvaraRadera
 9. Det jag önskar mest är att hon skulle låtit bli att parfymera det. Det luktar rätt mycket tvål på offentlig toalett om det. Men visst är det en fin färg. Närmaste jag kommer på är Frankly My Dear men den är nog lite mer smaragdgrön i tonen. Borde så klart göra en jämförelse men som vanligt orkar jag inte. ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och jag reagerade inte ens på att det är parfymerat. Och just nu är jag för lat för att gå och hämta flaskan och ta en sniff;) Tror det är min andra last här i livet som gör att jag inte känner det, doftsinnet är lite avtrubbat.

   Var tvungen att göra en bildsök på Frankly My Dear, kom ine på vilket lack det var. Och jag håller med dig, de ser lika ut men aningen mer smaragd. Väldigt vackert det också. En jämförelse hade varit kul någon gång om du orkar:)
   Gör hon de lacken fortfarande, Brite Bird?

   Radera
 10. Åh, så härligt grönt! Det görs inte tillräckligt många gröna hololack!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)