Image Map

12 mars 2013

Längtar...

Längtar efter våren och framför allt längtar jag tills kylan har försvunnit så mina naglar inte tar så mycket stryk. Vill kunna odla riktiga klor igen, så där så de inte blir spröda och går av så snart jag tittar på dem. 
Jag trivs verkligen när de är riktigt långa även om de kortare kanske är mer klädsamt egentligen. 

De riktiga klorna.
De kanske mer klädsamma klorna.
  
Att ha långa naglar är inte livsviktigt för en nagelblogg, det finns det många bevis för. Men hur ser ni på saken undrar jag? Finns det för långa naglar och vad är i så fall lagom?

/Lela

9 kommentarer:

 1. För långa tycker jag att dem är när dem hindrar ens vardag =)Men på din första bild är dem absolut inte för långa =D Jag älskar långa naglar och hade gärna haft en aning längre än jag har om det hade funkat med mitt jobb och lilla hund (många saker måste juh göras på ett annat sätt med långa naglar=P)

  SvaraRadera
 2. Helt ärligt så tycker jag att dom är på gränsen till för långa på första bilden. Samtidigt som jag är sjukt imponerad av att du kan få dom att växa och hålla till den längden.

  SvaraRadera
 3. Jag gillar långa naglar, men det var länge sen mina egna var långa, de växer så sakta mina. Men de kanske är något för långa på första bilden, men jag kan tänka mig lite längre än dem på andra bilden....

  SvaraRadera
 4. Vad som är lagom är ju väldigt olika från person till person. Jag tycker proportionerna är viktigare, har man väldigt breda naglar får de vara längre för att det ska se snyggt ut, medan smala naglar ser "för långaq" ut mycket tidigare. Jag kan titta tillbaka på mina egna bilder och tycka att de varit för långa i omgångar men det är ju mer standard med små korta stumpar hos mig :p
  Jag tycker nog att dina är lite i längsta lager på första bilden. Å andra sidan böjer de sig inte så du kommer undan med det lättare än en del andra ;) Men det är ju du som ska trivas med dem så vad vi andra tycker är ointressant egentligen! :)

  SvaraRadera
 5. Jag gillar de kortare bättre, men mest blir jag glad av de två fina bilderna här. Härliga regnbågar :)

  SvaraRadera
 6. Jag gillar nog bäst en kombination av dom både längderna, nånstans mitt emellan, dvs det är vad jag själv strävar efter, inte vad jag tycker alla andra ska ha. Men sen är ju å andra sidan superlånga naglar imponerande, lite "hur bär hon sig åt för att få naglarna att hålla och blir så långa????" Jag håller dock med Cactus att formen på naglarna och händerna spelar stor roll. Det som är snyggt på en person kan se läskigt ut på nån annan. Personligen tycker jag dock att det är kul med variationen som finns. Jag kan nörda ner mig på att studera formen på olika naglar och tycket att det här med folks olika längder bara är positivt.

  SvaraRadera
 7. Personligen föredrar jag kortare naglar, tycker att det kan se både läskigt och ofräscht ut på fel person. Dina nuvarande naglar tycker jag ser väldigt snygga och smickrande ut :) De översta ligger på min gräns, men du har rätt sorts form för att komma undan med det!

  SvaraRadera
 8. Hm det är ju väldigt olika från person till person vad som passar med tanke på handen o nagelns form, har själv svårt för en rak kant om man har över 1cm fri kant o ser då hellre att nageln är rundad/stilletosäven om det inte är allt för mycket till favoriter

  SvaraRadera
 9. Jag tycker som vissa andra att de på översta bilden är lite i längsta naglar men jag är också väldigt imponerad över hur du lyckas ha så långa naglar. Själv hade jag gärna haft lite längre naglar men mina bryts tyvärr med jämna mellanrum.

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)