Image Map

1 okt. 2013

China Glaze - Flock Together

I min senaste Transdesign beställning hade jag beställt tre lack från China Glaze kollektion The Horizon Feather. Dessvärre var det bara två av flaskorna som överlevde resan från over there. Flying South hade knäckts i flaskhalsen och det lilla som gick att rädda hälde jag över i små flaskor och gav bort till två lackintresserade kollegor. Pengarna tillbaka på kontot hade jag inom 24 timmar efter att det att jag kontaktat deras kundservice. Galet snabb service. 

Flock Together överlevde däremot och det är jag glad för. Strängglitter i sitt esse. Babyblå, svart och limegrönt strängglitter i klar bas. På bilderna har jag lagt det utan underkläder, det går alltså att få det opakt vilket jag först inte trodde skulle vara möjligt. Lackat i tre omgångar men att säga att det är tre lager vore att ljuga för det är mer av en dutt-teknik än den vanliga. 
Fullkomligt älskar Flock Together. Tycker det är så läckert så det nästan är löjligt. Färgkombinationen är underbar och känslan när jag insåg att det skulle bygga opakt på egen hand var euforisk. Vet att det låter skogstokigt men så är det. Kanske är lite skogstokig, vem vet?
Så här lätt var det dessutom att få av när man la två lager Seche Vite under. Mitt under en middagsbjudning så trillade de bort av sig självt. Nästan så de hade gått att återanvända. 
Inköpsställe: Transdesign.com
Kollektion: The Horizon Feather 2013

/Lela

12 kommentarer:

 1. Wow, det här va det finaste strängglittret jag sett hittills! Riktigt snyggt!

  SvaraRadera
 2. Snyggt ju! Gillar att det är lite mindre strängglitter. Kanske får beställa hem några av de här.

  SvaraRadera
 3. Nej, det här är nog inget för mig. Håller verkligen med dig om att kundservicen hos Transdesign är helt suverän.

  SvaraRadera
 4. Alltså detta strängglittret ser faktiskt riktigt fint ut, det första jag sett som tilltalar mej :) Kan det kanske bero på att det inte e så långa strängar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul, kanske ett potentiellt inköp:)

   Radera
 5. Jag gillar att du slår ett slag för strängglittret! Jättesnyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bortsett från att det sticks med strängglitter (eftersom det inte slutar där nageln slutar) så gillar jag det. Men jag verkar vara hyffat ensam, inte många som håller med mig.

   Radera
 6. Håller med om att färgerna är toppen ihop! ...Jag tror att jag hade gillat strängglitter om de magiskt la sig i raka led, så att alla var riktade åt samma håll, men så länge de ligger rörigt så fixar jag inte riktigt konceptet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stränglitter och magnetlack i kombination kanske had evarit någonting för dig att uppfinna? Så du kan dra med en magnet över nageln så alla strängar ligger på samma håll.

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)