Image Map

1 okt. 2013

Stöd Rosa Bandet i oktober

Idag är det höst även i kalender, den första oktober. Och även om träden för fullt ändrar från grönt till gult och rött så är oktober en rosa månad. 

Den rosa färgen brukar uppmärksammas på nagelbloggar runt om i världen och så givetvis hos oss i Sverige. I år är det Helena på Lacky Corner och Pamsan på Claws In Color som tagit initiativet till att vara värdar och visa rosa hela vecka 42 till förmån för Rosa Bandet. (Anmäl er till Helena för att få mer information om ni inte redan har gjort det).


I samarbete med Helena, Pamsan och United in Pink kommer veckan att avslutas med en rosa NailArt Sunday här på LeLack. Den 20:e oktober 2013 vill vi att ni visar upp era finaste rosa nailarts ni kan åstadkomma! 

För att öka antalet deltagare denna söndag så kommer jag personligen att skänka 20 kronor per deltagare (bloggare). Så kom igen, börja spåna på idéer redan nu. 

Vill ni hjälpa mig med att bidra till forskningen om bröstcancer tycker jag att ni ska, förutom att köpa Rosa Bandet, sätta in valfritt belopp på Bröstcancerfonden. Stort eller litet spelar ingen roll. 

Jag kommer självklart att vara med under hela veckan och om allt går som jag vill så kommer jag att visa lack från märken som genom flaskförsäljningen bidrar till bröstcancerforskningen. Rosa kommer det att bli oavsett, det garanterar jag.

/Lela

2 kommentarer:

  1. Vilken bra idé. Då kanske till och med jag ska bidra med en rosa nail art. :)

    SvaraRadera
  2. Jag ska absolut bidra med en rosa nailart och jag har lite andra grejer på lut för att få ihop lite pengar till Rosa Bandet insamlingen också.

    SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)