Image Map

30 okt. 2013

H&M - Winter Sky

Winter Sky är ett väldigt spännande lack, i flaskan kanske ska tilläggas. På naglarna är det inte fy skam heller men på kort ser det mest blaskigt ut. 


Winter Sky är alltså ett multikromt lack från H&M, bara det i sig är roligt. Stålgrå bas med pigment i rosa och grönt. Det rosa syns från de flesta vinklarna medans det gröna är lite blygare och gömmer sig utmed kanterna. 
Lätt att måla med och täcker bra på två-tre vanliga lager, lite beroende på nagellängd. 
Som synes på bilderna så ser alla pigmenten ut att vara extremt blyga, så illa är det inte i verkligheten. Mitt fotolysrör som annars är så bra att fota under är tämligen värdelöst när det kommer till effektlacker så som duo-/multikromt och holografiskt. Får fixa mig en ordentlig alternativ fotoplats för dessa ändamål. Inköpsställe: H&M

/Lela

9 kommentarer:

 1. SOM jag älskar det här lacket! Otroligt vackert :)

  SvaraRadera
 2. Läckert! Det här måste jag leta upp på min HM!

  SvaraRadera
 3. Det är ju riktigt fint irl, men svårtfotat! Jag fick till några halvhyfsade bilder på det, men den som verkligen lyckades fota det perfekt var ju Little Miss Nailpolish, hennes bilder var ju helt kanon på detta! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Undrar stillsamt hur hon bar sig åt för att få till sådana bilder på detta lacket.... Har hon fuskat mån tro?;) Nej självklart inte, hon är så bra helt enkelt.

   Radera
 4. Hm, jag måste nog prova mitt. Snart!!

  SvaraRadera
 5. Kan du ha fått en annan batch för mitt skiftar lätt till både rosalila och grönt. Å tack Gelic för dina fina ord!! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. En annan batch är väl inte helt otänkbart. Eller så är du helt enkelt en bättre fotograf helt enkelt, inte helt otänkbart det heller:)

   Radera
  2. En annan batch ja, en bättre fotograf nej ;) Vissa av mina bilder är tagna under vatten, men likväl skiftar min flaska lätt till rosalila och grönt även utan vatten. :)

   Radera
 6. Inte alls min kopp te.. Men tycker det passar dig :)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)