Image Map

29 okt. 2013

Claudia - White Tip

Claudia brukar hålla hyffsad kvalité om man ska jämföra med priset. White Tip däremot är knappt värd sina 9,90 kronor på Ge-Kås. Randigt, vallbildning, segt och saknar förmågan att täcka. Att det ska vara så förbenat svårt att hitta ett väl fungerande vitt lack! Nordic Caps svarta är ju en pärla, är deras vita lika bra? Någon som vet och har erfarenhet? (Köpte ett på Williys för ett tag sedan trodde jag, glömde nog packa upp det ur korgen för det stod inte med på kvittot och jag hade inte med det hem. Nu vet jag inte om de säljer det längre)
För att uppnå resultatet som syns på bilderna går det åt fyra lager vilket kan vara okej om lacket ska bäras ensamt. Vitt är inte så ofta det bärs ensamt utan oftast som underkläder för någon intensiv neon och då är fyra lager inte acceptabelt. 
Inköpsställe: Ge-Kås

/Lela

8 kommentarer:

 1. Ja, det vita Nordic cap är bra, superlätt att lacka med och få snyggt. Dock var det första jag köpte segt och trådigt, men därefter har jag köpt två till som varit perfekta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken tur att jag köpte två stycken idag då när jag tog mig kragen och åkte till Willys igen;) Ett av dem borde ju vara bra i så fall.

   Radera
 2. Jag gillar också Nordic Caps vita, dock inte en onecoater som den svarta. Kan vara svår att hitta, jag fick gräva längst ner i lådan på Coop för att hitta ett!

  SvaraRadera
 3. Jag har det vita NP och det är nog en two coater men blir snyggt. Jag använde den på min rosa bandet Sunday nail art manikyr, kolla så kan du se hur den ser ut på. ;-)
  Å vill du så kan jag langa en flaska eller två. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla men det behövs inte. Tog mig kragen och handlade på Willys idag istället för på ICA och till min lycka hade de lacken kvar. Så det blev två flaskor när jag ändå var på gång, plus ett par flaskor med andra färger;)

   Radera
 4. Håller med de övriga, det vita från NP täcker på två lager. Om du ska ha det under neoner och liknande kan du tom. komma undan med ett lager.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad ni bygger upp förväntningarna! Tänk om jag inte upplever det alls lika bra som alla er andra, vad besviken jag kommer att bli på mig själv då.

   Radera
 5. Så trist med svårapplicerad lack och så många vita är ju det tyvärr. Håller tummarna för att Nordic Cap ska leverera...

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)