Image Map

9 okt. 2013

Nails Inc. - Embankment Beaded Polish

Nu ska jag visa något alldeles speciellt, Embankment från Nails Inc.Varför är det så speciellt? Jo, det ska jag förklara. Det är hemskt att jobba med, fullkomligt vedervärdigt. Nu brukar vi inte prata om nagellack i termer som nybörjarlack och expertlack men om vi hade gjort det så hade detta blivit ett expertlack. Alltså inget för den som målar naglarna någon enstaka gång. Det är nämligen som tjära. 
I vanliga fall kan jag täcka allt från halva till hela nageln på en pensel, här tog lacket slut i samma stund som penseln nuddade nageln. För att få första lagret på plats fick jag hämta nytt lack fyra-fem gånger. Absurt!!

När det väl är på plats efter svett, blod och tårar så är det vansinnigt snyggt. Nästan förlåtet med andra ord. Bara nästan, hade det varit lättare att lacka med så hade det varit en tiopoängare. Nu tappar den lite på grund av formulan. 
Rejäl struktur, så grovt att jag är ytterst tveksam till att det skulle gå att slätt med hjälp av topplack. Ett försök skulle troligen kräva en halv flaska.
Toppen att använda som kliare, vända nageln mot huden och klia med hjälp av lacket, rivs så där härligt som jag gillar. 

Vad tycker ni om Embankment Beaded Polish? Det är ju inte som de strukturlacken vi är vana vid att se på marknaden. Inköpsställe: Present från sambons Las Vegas resa.

/Lela

24 kommentarer:

 1. Onekligen häftigt,synd bara på formulan. Jag gissar att det är ännu snyggare i verkligheten för strukturlack brukar vara mycket svåra att fota helt korrekt :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Korten är inte långt ifrån verkligheten men visst, snäppet bättre är det in real.

   Radera
 2. Oj, det här var läckert! Glittren räddade det lite tycker jag, annars blir de lite likt lera eller bajs :P Jag gillade detta verkligen!

  SvaraRadera
 3. Intressant. Essie har ett liknande. Såg en swatch på det igår men minns inte var nu på rak arm. Coolt hur som helst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu blev jag nyfiken, vad kan det vara för något från Essie?

   Radera
 4. Mjae, lite för mycket struktur för mig :) Med den applicering du beskriver så får den stanna i hyllan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kommer ju aldrig att plocka fram detta för att lacka "lite snabbt";)

   Radera
 5. Inte min kopp av kaffe heller,, har ju svårt för sand. Men smaken ska vara som baken.

  SvaraRadera
 6. Nej men hu! inget för mig alls även om glittret är snyggt ;)

  SvaraRadera
 7. Nu kan inte jag bestämma mig. Det är ett väldigt speciellt och intressant lack. Skulle nog behöva bära det på naglarna för att veta vad jag tycker..

  SvaraRadera
 8. Ser ju ut som tjära också. ;-)
  Inte min kopp av te. Men jag älskar strukturlack.

  SvaraRadera
 9. Vilket kul lack! Det ser lite tjockt ut även på nageln men samtidigt ser det rätt ballt ut. Jag gillar texturlack och skulle nog köpa det om jag var på las vegas-besök. Fulsnyggt är nog ordet. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det inte bara ser tjockt ut, det är riktigt tjockt på naglarna;)

   Radera
 10. Ser väldigt snyggt ut men låter inte som något för mej med mitt tålamod, jag hade förmodligen blivit galen om det är så svårlackat. Synd för det ser väldigt fint & annorlunda ut

  SvaraRadera
  Svar
  1. vet man vad man ger sig in på så kanske det går lite bättre. Jag var helt oförberedd så det blev en ordentlig chock för mig.

   Radera
 11. Huu vad gräsligt! Hahaha, jag vill nog påstå att det var bland det värsta jag sett i lackväg ^^ Ser ut som tjära också... eller lite som när man bränner/förkolnar nån liten lös bit kött i ungnspannan bredvid den stora biten. Men kul att se bilder av nått så hemskt så jag tycker om blogginlägget :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, vi som annars brukar ha ganska lika smak när det gäller lack och så tycker vi så olika m detta. Antar att texturlacken kan skapa många känslor;)

   Radera
 12. Men hjälp, formulan låter ju fullständigt vidrig! Och nej, själva färgen tilltalar mig tyvärr inte heller. Men det är faktiskt lika roligt att läsa om misslyckade lack som om underbaringar. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Formulan är bland de värsta jag varit med om, skulle nog vilja påstå att det var svårare att lacka med än de riktigt holosjuka lacken. Vedervärdigt.

   Radera
 13. Det ser coolt ut men formulan låter förskräcklig :D

  SvaraRadera
 14. Alltså, nej, det här vara bara hemskt! Inte min grej alls! Men så är jag ju inte så där förtjust i strukturlacken heller (även om det finns vissa undantag jag gillar, typ IsaDora och Depend)

  SvaraRadera
 15. Häftigt! Det är så extremt att det blir roligt.

  SvaraRadera
 16. Oj! Jag vet inte riktigt vad jag tycker. Åh ena sidan nästan för mkt struktur, åh andra sidan lite coolt.

  SvaraRadera
 17. Vad lustigt, såg Ommorphias swatch av Essis Belugaria och tänkte yiiikes vad hemskt! Nu tänker jag exakt samma igen. Nails inc och Essiw har nog handlat på samma lackfabrik...:p

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)