Image Map

26 okt. 2013

Jämförelse ljusgrönt holo

Gelic undrade igår om inte Fantastica och Kismet från Color Clubs var lite lika. Njae tänkte jag, Kismet är mer limegrönt än Fantastica. Men jag får nog ge efter på den punkten för de är faktiskt mer lika än vad jag kunde tro. 

Skramlade ihop fyra ljusgröna holografiska lack, blev förvånad över att jag hade fyra holografiska lack som låg så nära varandra i nyans. FNUG - Fantastica, Color Club - Kismet, Glitter Gal - Green 3D/Holo och Layla - Jade Groove. Mest bara för att se hur det stod i jämförelse. Det är inte Kismet och Fantastica som är de mest lika varandra, Jade Groove och Fantastica ligger närmre varandra. Green 3D/Holo drar mer åt grön-grönt och Kismet är betydligt mer limegrön än Fantastica även om det inte var så mycket som jag först trodde. 
Vad det gäller regnbågar så är det fantastiska lack alla fyra. Effektmässigt så är Kismet och spelar i egen liga men min personliga favorit blir nog ändå Fantastica. En femtio-femtio blandning av Kismets färg och Fantasticas regnbågar hade varit suveränt, en fullständig tiopoängare. 

Vilken skulle ni säga är er favorit? Är det nyansen eller effekten som fångar uppmärksamheten?

/Lela

5 kommentarer:

 1. Jag måste nog säga Kismet! Men jag är väldigt svag för Color Clubs holos :)

  SvaraRadera
 2. Kismet vinner....fast jag har ju aldrig burit de andra så eg vet jag inte ;)

  SvaraRadera
 3. Imponerande samling :) För mig är FNUG ett strå vassare än övriga, regnbågarna är så himla fina!

  SvaraRadera
 4. FNUGs gillar jag nog också bäst. Regnbågarna är på något sätt vackrare.

  SvaraRadera
 5. Oh, va kul med jämförelse! :D Älskar såna inlägg.
  Man ser en ju tydlig skillnad mellan dem, Fantastica verkas en smula mer linjär än Kismet (förutom färgen). Jag har ju bara Kismet av dessa och den vet jag att jag gillar, men färgen på Fantastica var ett strå vassare nästan. Angående sista frågan, färg eller effekt så är det en kombo. Om färgen är "mesig" så vill jag gärna att holoeffekten ska vara in-your-face för att kompensera. Men med en fin färg så gör det inget om holoeffekten i stället är mesig. Mesig färg och mesig holo är alltså inget jag brukar anstränga mig efter att skaffa men har några Catherine Arley's som är så.

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)