Image Map

19 okt. 2013

Colorama - Bubblicious

Nu är det lördag, näst sista dagen på United in Pink. En hel vecka med rosa som tema för att väcka tankarna kring bröstcancer. Tack värdinnorna Pamsan och Helena för ert utomordentliga värdskap under den gånga veckan, tack.

Samtidigt så vill jag passa på att påminna om NailArt Sunday här imorgon. För hur bra jag än tycker att det är att visa rosa en hel vecka så ger det inte många ören till forskningen som är så viktig. Och för att vi på ett eller annat sätt (vet att det fixas och samlas runt om på andra bloggar också) ska kunna bidra på ett djupare plan så skänker jag 20 kronor per bloggande (gäller alltså ej Instagram/Facebook) bidrag till bröstcancerforskningen. 
Pengarna plockas direkt ur min gråa Espritplånbok, det är alltså helt och hållet upp till er hur fattig jag ska vara veckan innan lön.  

Men än är det bara lördag och jag ska visa en favoritrosa, Bubblicious från Colorama. Det är den här sortens rosa som jag fullkomligt älskar. Stark, poppig och lite in-your-face. Love it!
Två lager för täckning och ett extra för att ge djup. Alltså tre lager plus ett lager Seche. Sällan jag bär mina lack mer än en gång för det fylls hela tiden på med nya otestade men detta har jag burit inte mindre än tre gånger i sommar. Så mycket gillar jag det. 
Inköpsställe: KICKS

/Lela


15 kommentarer:

 1. Detta gillar jag otroligt mycket :)

  SvaraRadera
 2. Jag hade tänkt visa detta lack någon gång under denna vecka men nu är jag glad att jag inte gjorde det. Mina bilder gör inte rättvisa åt lacket såsom dina. :-)
  Det är förresten en favorit hos mig med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var snälla ord, tack så mycket:)

   Radera
 3. Mycket fin färg! Om jag ska bara ett rosa lack utan krusiduller och dekorationer så får det gärna vara lite cerise och färgstarkt! :)

  SvaraRadera
 4. Självklart kommer jag vara med imorgon :) Och tack för att du engagerat dig och varit med under veckan. Det värmer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och tack för värdinneskapet under hela veckan!

   Radera
 5. Väldigt generöst av dig! Jag sitter precis och redigerar mitt inlägg till imorgon. Jag har varit sjuk hela veckan, men idag satt jag svettandes och hostandes och gjorde en rosa nail art. Nu är jag extra glad att jag gjorde det!
  När jag hade min rosa kampanj förra året gav jag ju också ett bidrag per inlägg för som du säger rosa lack i all ära, men det hjälper inte forskningen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det gör ju inte det och ska man ändå anstränga sig kan man göra det ordentligt:)

   Radera
 6. Hahaha alltså, jag älskar din header! Fingrarna blev faktiskt bra mycket kusligare med det rosa lacket

  SvaraRadera
  Svar
  1. He he, då gillar du den nog nu under denna veckan;)

   Radera
 7. Snyggt! Ett lack att bli glad med :-D

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)