Image Map

18 okt. 2013

O.P.I - More Than A Glimmer

Nu är det dags för veckans sista rosa lack som tillhör en rosa bandetkollektion. More Than A Glimmer från O.P.I. Nu är det ju egentligen holofredag idag hos Skimmerskuggan men jag hade inget rosa hololack som kommer från de rosa kollektionerna. Kanske att jag slänger ut ett inlägg till under dagen för det finns en del hololack i arkivet. 


rosa bandet 2013

More Than A Glimmer är ett fullspäckat glitterlack i en svagt, svagt rosafärgad jellybas. Hexagoner i olika storlekar och olika färger. Blått, grönt, rosa, guld och silver. Torkar halvmatt så jag valde att inte lägga något topplack på bilderna för att kunna visa upp det från sin rätta sida. 


rosa bandet 2013

rosa bandet 2013

Fyra lager på bilderna, tveksam om det fjärde lagret gjorde någon skillnad dock. Den uppmärksamme kanske lägger märke till att jag inte har med den rosa bandetdekalen idag? Med allt som händer i More Than A Glimmer kändes det bortkastat att lägga till dekalen, den hade försvunnit bland allt annat. Så ett ytterst medvetet val med andra ord. 
Vad gillar jag då lacket? På bilderna ser det snyggt ut men i verkligheten upplever jag det lite tamt. Hade gärna fått vara lite mer tryck i färgerna. 


rosa bandet 2013

rosa bandet 2013

Inköpsställe: Nailsupplies.us
Kollektion: Pink of Hearts 2013

/Lela18 kommentarer:

 1. Lite snällt, men ändå inte så dumt :-)

  SvaraRadera
 2. Denna var som snyggast på närbilden när man ser alla dimensioner. Håller med om att den på håll ser lite tamt ut på håll. Men ibland är det kul med lack som man bara uppskattar i makroläge, det är något man bara bär för sin egen skull :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste faktiskt säga att under dagen på jobbet så levde lacket upp ordentligt. I dagsljus/solljus så levde glittret upp och var inte alls lika tamt längre. Men jag önskar nog ändå att den skulle varit ytterligare lite poppigare.

   Radera
 3. Lite mesigt kanske, men vad tror du händer om du lägger det över en mörk bas?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förmodligen ganska mycket. Tror att ett ganska tunt lager över en svart kräm hade gjort sig riktigt bra.

   Radera
 4. Jag är lite sugen på det här, inte för att jag tycker det är så fint utan för att det är så galet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Galet? Njae, galet vet jag inte om jag upplever det som;)

   Radera
 5. Fint men inte mer, för mig iaf. :)

  SvaraRadera
 6. Jag gillar detta även om fyra lager avskräcker mig :D

  SvaraRadera
 7. Ja, ser lite tamt ut. Kanske blir det bättre om man lägger det över en starkare bas?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tror jag, som jag skrev till Helena. Ett tunt lager ovanpå en svart kräm hade nog varit snyggt.

   Radera
 8. Jag måste säga att jag tycker det ser lit tamt ut i bilderna också, på avstånd gör alla färger och toner att det känns som en grå pappersörja..Känns kanske också som att man tagit china glaze-lacket it's a trap-eze (eller vad den nu hette) och layrat den över rosa. Inget för mig trots att jag brukar gilla "fulsnyggt".

  SvaraRadera
  Svar
  1. I dagsljus på jobbet levde den upp och färgerna syntes betydligt mer. Men jag håller med dig i övrigt, en rosa variant av Its a Trap-Eze. Som jag iof gillade ganska mycket;)

   Radera
 9. Mja... Inte så hett kanske, men inte helt hemskt heller.

  SvaraRadera
 10. Tjusigt tycker jag! Och vilket fint initiativ med morgondagen! Hoppas, hoppas att jag hinner lacka! Annars får jag "böta" minst 20 kr till cancerfonden :)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)