Image Map

10 apr. 2012

China Glaze - Agro

China Glaze - Agro har jag längtat efter sedan jag såg de första pressbilderna på Hunger Games kollektionen. 

Bilderna är tagna dag två, har hunnit bli lite tippwear och en del skador på pekfinger och långfinger. Tummen fick en spricka igår när jag skulle öppna diskmaskinen så där sitter ett nagelplåster. Fungerar säkert bra om man har omålade naglar men med lack på så syns plåstret lite väl bra. 


Ett murrigt olivgrönt, guldskrimmande lack med metallickarraktär. Täcker fint på ett lite flödigt lager. Torkar fort och lämnar en jämn och snygg finish. Snyggt som attan är det men jag kan inte låta bli att bli aningens besviken. 

De swatcher jag sett kändes det som att det skulle hända mer i lacket, mer guldskimmer effekt. Hur jag än bär mig åt så kan jag inte lura fram mer skimmer än så här. 
Nu är det ett riktigt snyggt lack ändå och det kommer säkert bli flitigt använt till hösten, känns mer som ett höstlack än vår lack. 
Murrigt grönt känns inte helt rätt när löven börjar spricka ut och blommorna börjar blomma.Är lacken från Hunger Games kollektionen något som lockar? Vilket isåfall?

Inköpsställe: Nailsupplies.us
Kollektion: Hunger Games 2012

/Lela


6 kommentarer:

 1. Jag älskar det här lacket! Jag har tre av lacken från Hunger Games kollektionen. Detta, Riveting och Harvest Moon och det var väl dom som lockade mig, resten kändes inte så värst intressanta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Beställde hem ungefär hälften av dem nu sist, Riveting var dock inte med. Fanns andra som lockade mig mer:)

   Radera
 2. Kollektionen lockar som f*n. Är väl två tre jag inte vill ha, ungefär.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och de två, tre kommer förmodligen att slinka med dem oxå så småningom bara för att ha det komplett;)? Håller med, var många snyggingar i denna kollektionen.

   Radera
 3. Mycket snyggt! Jag är, dessvärre för ekonomin, sugen på stora delar av kollketionen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Ekonomin är inte alltid ens bästa vän när det kommer många godingar på en och samma gång;)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)