Image Map

28 apr. 2012

Kosläpp

Igår var tanken att vi skulle åka upp till Ingelstorp naturbruksgymnasium där min ena syster går och titta på deras kosläppet. Det är ca tio mil hemifrån och skulle börja klockan tio. Men det är något fel på väckarklocka (William heter vår modell, vad heter er?;)) så den ringde aldrig. 
Kvart över nio vaknade jag och väckte Tomas. Vi skyndade oss upp bägge två för att göra oss iordning och faktiskt försöka hinna upp till elva när första kosläppet skulle börja. William fick jag gå in och väcka när klockan slog halv tio, motvilligt gick han efter en stund med på att öppna ögonen och vakna. Tokig unge vi har:)


Klockan tio över elva var vi i alla fall framme, lagom sent för att ha missat första utsläppet men alldeles lagom i tid för att hinna se det andra. 


Jisses vad glada de blev kossorna:)
Sen gick vi runt och tittade på djuren i alla stallarna. Kaniner, grisar, ormar, marsvin, degusar, fiskar och hästar. Och så alla traktorerna förstås. Mamman blev oxå glad av att få klappa russ:)
Han är glad för djur vår son. Hästarna ville han inte alls lämna, började gråta med stora tårar när det var dags att gå vidare och marsvinen skulle han krypa in till. Men absolut gladast blev han när han hittade en havrekrossmaskin (eller liknande) med en hög foder under. Ni kan inte fatta hur kul det var att sitta där och leka med detta!

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)