Image Map

3 apr. 2012

H&M - 2 See You!

Min närvaro på min egen och fram för allt andras bloggar just nu är ytterst sporadisk. 
Det händer lite för mycket i livet just nu för att timmarna ska räcka till allt man vill. Mycket fokus läggs just nu på jobbet, händer en del spännande saker där:) 
Sen är det dags för ytterligare en begravning på torsdag, ni som följt med mig ett tag vet att det var många sådana trista stunder förra året. 

Det som är kul att se är att ni läsare stannar kvar trots att jag är dålig på att följa er på era egna bloggar och inte har så mycket nytt att visa. Det är jag tacksam för! Med det sagt så kanske många förstår att det kommer bli en hel del arkivinlägg ett tag fram över. Snart hoppas jag att jag hinner ikapp mig själv och kan bjuda på lite nyare spännande lack.

Rumskamrat med Nice! var denna, 2 See You! En löjlig historia i frågan om täckningsförmåga. Minns inte exakt hur många lager jag har på bilderna, fem eller sex. Alltså löjligt skirt, framförallt för att antyda att det skulle vara en sådan pass stark färg i flaskan. 
Nyansen är en lätt smutsad limegrön med en skvätt extra gult i, hade nog varit en färg jag tyckt om ifall det inte varit så att det krävdes fler lager än vad man orkar med. 


Cremefinish och de första två lagrena torkade fint, resten kan ni tänka er själva;)

(Funderade lite på det här med finishen, möjligen att det skulle kunna vara en jelly också. Kan jelly bli typ 98% opakt eller är en jellys kännetecken just att den inte blir opak?)


/Lela

10 kommentarer:

 1. Härlig färg men skirheten är ju mindre kul.

  SvaraRadera
 2. Jelly är.. som jelly haha! som creme men ofta väldigt glansiga och svåra att få täckande :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, vad mycket klokare jag blev på det:)

   Radera
 3. Härlig färg!

  Jag har full förståelse för att vissa händelser i livet gör att man måste lägga fokus på andra saker än bloggar som i och för sig är kul, men inte något livsviktigt.

  Sköt om dig och din familj!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja och ibland är det inte det att det händer något av vikt utan mer att allt snurrar tre varv för fort sa jag hinner helt enkelt inte med.

   Tack, gör så gott jag kan mellan varven:)

   Radera
 4. Hoppas att tillvaron vänder lite mer åt det positiva hållet snart igen! Vi är allt kvar :)

  Väldigt snygg färg men sån formula orkar man ju inte med! Visst kan jelly bli opakt, även om de flesta inte vill bli det :p Fast det ser ju ut som ett cremelack på bilderna. Illa i vilket fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allt som händer är inte negativt, snurrar som sagt bara lite väl fort ibland:)

   Nej formulan var inge kul alls. H&M, gör om gör rätt för färgen är läcker.

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)