Image Map

27 apr. 2012

Kleancolor - Chunky Holo Purple

Grått och trist väder idag så valet av holografiskt lack föll på ett lite mindre häftigt lack, Chunky Holo Purple. Sparar helt enkelt de läckra och mer vackra hololacken till en fredag med strålande solsken istället. 
CHP (orkar inte skriva ut hela namnet igen;)) består av stora holografiska/prismatiska glitterflagor i en svagt lilafärgad bas. Tänkte i mitt stilla sinne att jag skulle försöka jobba upp det hyffsat opakt på egen hand. He he, good luck!
Det är fem lager på bilderna och ni ser ju själva resultatet. Inte ens i närheten. Nej det passar enbart och bäst till layering. 


Även om det nu inte gick att få opakt så är effekten ganska snygg ändå. I rätt ljus är färgskiftningarna väldigt vackra. 

Även om vädret säger grått och tråkigt idag så är det soligt inne. William är pigg, kry och har till och med börjat peta i sig lite mat igen:) Lite hosta och snorig näsa fortfarande men han är feberfri och full med energi. Äntligen känner jag igen mitt lilla spöke igen!


Hoppas att eran fredag är lika solig i själen som min;)


Inköpsställe: Beautyjoint.com


/Lela

10 kommentarer:

 1. Så hemskt illa är det ju inte på egen hand. Gillar effekten på något sätt men det är klart, det lämpar sig bäst som layering. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det finns värre lack, jag har lite svårt för så sköra lack på egen hand bara. Vill gärna att det ska vara täckande.

   Radera
 2. När jag började läsa inlägget tänkte jag "gud vilket fint lack, skirt men fint" men att läsa att det är 5 lager var ju en turn off :( Hur som, snygg på i alla fall! Här är också både själen och vädret soligt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, förlåt! Det var inte meningen att luras så, sorry;)Vad härligt att du haft dubbel värme:)

   Radera
 3. Tjusigt effekt och fina färgskiftningar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Färgskiftningarna är absolut vackra, i rätt ljus och läge:)

   Radera
 4. Jag tycker faktiskt att det ser tjusigt ut på egen hand också. Eteriskt liksom. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vackert är det men på egen hand, nja...

   Radera
 5. Svar
  1. Åh vad roligt att du kände så över lacket jag själv inte var så överförtjust i:)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)