Image Map

26 apr. 2012

Fastställd orsak

För ett par timmar sedan var William och jag på vårdcentralen för att kolla upp vad som är tokigt med honom.
Ett snabbt besök senare med en inte allt för nöjd William som inte var speciellt samarbetsvillig så löd domen öroninflammation på bägge sidor. Inte så illa att vi behövde antibiotika, det var redan på väg att lägga sig. 


Så vi misstänkte rätt både Tomas och jag igår under de där riktigt bökiga timmarna på kvällen. Han var och rotade mycket i och runt öronen nämligen. Sen är det ju inte alltid så lätt att fastställa att det verkligen är där det gör ont när de är så små och inte kan förklara vad/hur det gör ont. 


För övrigt så känns han mycket piggare idag än vad han gjorde igår. Tom varit vaken i 4 timmar i streck vilket inte hänt sedan i söndagskväll. Så nu håller vi tummarna för att det håller på att gå mot rätt håll. 


/Lela

2 kommentarer:

 1. Jag hade öroninflammation säkert 50 gånger när jag växte upp, varenda förkylning resulterade i det. Fy vad jobbigt det var! Hoppas verkligen han mår bättre snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aldrig haft öroninflammation vad jag kan minnas men jag har förstått att det gör gruvligt ont. Bihåleinflammation däremot har jag åkt på ett par gånger, inge vidare det heller.
   Idag verkar han vara helt på banan igen, underbart att se honom busa och äta igen:)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)